'AJMO POSLE NA CUGU! Evo koliko Ćutu zanima kopanje litijuma u Srbiji - UGOVARA OPIJANJE POSLE SKUPŠTINE TOKOM RASPRAVE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.10.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno ponašanje!

'AJMO POSLE NA CUGU! Evo koliko Ćutu zanima kopanje litijuma u Srbiji - UGOVARA OPIJANJE POSLE SKUPŠTINE TOKOM RASPRAVE! (VIDEO)

Foto: Printskrin twiter

U Skupštini Srbije nastavljena je danas sednica na kojoj se raspravlja o predlogu izmena Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima na predlog opozicije, koja, osim što danima ne dolazi u Skupštinu, spava, a sada ide i korak dalje...

Da ih tema o kojoj se već treći dan raspravlja detaljno, govori i današnja, skandalozna, gestikulacija poslanika Aleksandra Jovanovića Ćute. Naime, on je tokom trajanja sednice, izgleda, imao malo drugačije planove, pa je sa svojim stranačkim "saborcima" ugovarao opijanje.

Kao što se vidi na snimku, on jasno pokazuje da on, sa još dvoje poslanika, "posle" treba da idu "da cignu nešto".

 

 

Mahao transparentom "nećete kopati"

Da je neozbiljan, nezainteresovan, ali i bahat, osim činjenice da mu je flaša draža od goruće teme u Srbiji, Projekta Jadar i iskovanja litijuma, govori i da je pre dva dana ometao čak i poslanicu svog poslaničkog kluba. 

Danijela Nestorović, koja je inače ovlašćeni predlagač izmena Zakona o rudarstvu o geološkim istraživanjima, bila je onemogućena da pročita opozicione "argumente" za zabranu kopanja litijuma, jer joj je sve vreme ispred glave Ćuta mahao transparentom "nećete kopati".

Više o tome možete pročitati OVDE.

Šef im spava, oni prave cirkus

Osim što se dva dana nisu ni pojavljivali u dovoljnom broju, pa su poslanici vladajuće koalicije morali da im obezbeđuju kvorum, nezainteresovanost su pokazali i na druge načine - spavanjem.

Naime, pre dva dana, opozicioni "šef" zahrkao je u poslaničkoj klupi.

Više o tome čitajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading