JOVANOV: Opozicija po svaku cenu želi da sakrije da su najekstremniji lažni ekolozi prodavali zemlju Rio Tintu

Autor:

Vesti

08.10.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Otac prodao, a sin ga se odrekao jer je otac prodao, a nije dao njemu da proda"

JOVANOV: Opozicija po svaku cenu želi da sakrije da su najekstremniji lažni ekolozi prodavali zemlju Rio Tintu

Foto: Tanjug/printscreen

Šef poslanika SNS u Skupštini Srbije Milenko Jovanov izjavio je da narodni predstavnici u parlamentu “nisu dužni da slušaju melodrame” o odnosu oca i sina, jednog od najekstremnijih lažnih ekologa, koji su prodavali svoju zemlju Rio Tintu, a koje u raspravi prenose poslanici opozicije.

Jovanov je tako reagovao nakon izlaganja poslanice opozicije Danijele Nestorović koja je čitala dugo pismo aktiviste Nebojše Petkovića u kome se pominje njegov odnos sa sopstvenim ocem i priča o tome kako je otac prodao zemljište Rio Tintu, a sin mu navodno zamerio.

- Nestorović nam je čitala porodičnu dramu o odnosu oca i sina, gde je otac prodao a sin ga se odrekao jer je otac prodao a nije dao njemu da proda. Mi nismo dužni da slušamo ove melodrame - istakao je šef poslaničkog kluba SNS.

On je naglasio da je u stvari suština u tome da su “najekstrimniji aktivisti prodavali ili pokušavali da prodaju svoju zemlju Rio Tintu, a opozicija to pokušava da sakrije”.

Podsećamo da je Skupština Srbija nastavila danas juče započetu sednicu na čijem je dnevnjom redu Predlog zakona o Izmenama zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, a rad je nastavljen postavljanjem poslaničkih pitanja.

U sali je prisutno 155 poslanika, a predsednica parlamenta Ana Brnabić zahvalila im je što su prisustvom obezbedili uslove za rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (17)

Loading
Maja

08.10.2024 11:51

Lažni ekolozi su lično zemlju prodavali Rio Tintu, a sad su navodno protiv toga.

Ana

08.10.2024 11:52

Užasavam se lažnih ekologa, to su sve licemeri koji sve vreme pokušavaju da manipulišu narodom kao da je neko lud da im veruje.

Milica

08.10.2024 11:54

Ne moze nista da se sakrije, opozicija radi svakakve stvari kako bi se docepala vlasti.

Milica

08.10.2024 11:55

Kada su prodavali tada im je Rio Tinto odgovarao i nisu bili toliko protiv. Zaista strasno cime se opozicija bavi.