PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO IZ DUBROVNIKA! "U subotu sam sebi dao slobodno popodne, Vukana vodim u Leskovac..."! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.10.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivam sve ljude sa juga Srbije da dođu i podrže naš nacionalni tim, rekao je Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OGLASIO IZ DUBROVNIKA! "U subotu sam sebi dao slobodno popodne, Vukana vodim u Leskovac..."! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić javio se iz Dubrovnika.

 

 

Predsednik je na svom Instagramu objavio snimak koji je nastao posle Samita na kom je učestvovao.

- Živimo u izazovnim vremenima i još pre odlaska u Njujork da ćemo imati mnogo aktivnosti i izazova, teških sastanaka, susreta i problema. Ipak, ono što je najvažnije je da je Srbija čvrsto na svom slobodarskom putu ali da pre svega brine o svojim građanima i o svojoj ekonomiji. Zato sam izuzetno ponosan zbog investicionog rejtinga koji smo dobili. Moraćemo da radimo još više nego što smo do sada radili - rekao je Vučić i dodao:

- I ovde u Dubrovniku i juče u Tivtu i sutra već sa američkim ministrom za ekonomiju i prekosutra sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom štitićemo interese Srbije i borićemo se za život naših građana i njihov bolji standard. U subotu sam sebi dao slobodno popodne. Vukana vodim u Leskovac na utakmicu Srbija - Švajcarska i pozivam sve ljude sa juga Srbije da dođu i podrže naš nacionalni tim! Napred Srbijo - poručio je predsednik Vučić.

Podsćamo, predsedmik Vučić danas je na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku, a juče je iz Hamburga stigao u Tivat gde je prisustvovao drugom Samitu Brdo-Brioni. Zbog svega što je tamo rekao našao se na udaru crnogorskih medija, a šta su o njemu pisali pročitajte na ovom linku.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Ana

09.10.2024 19:26

Predsednik Vucic je zasluzio predah jer neumorno radi kako bi nas narod ziveo bolje.

Marko

09.10.2024 19:26

Predsednik predano radi na tome da Srbija bude sigurna i prosperitetna zemlja, u kojoj će svaki građanin moći da oseti napredak. Njegova borba, koja podseća na snagu lava, usmerena je ka jačanju ekonomije, infrastrukture i međunarodnih odnosa, kako bi Srbija postala bolje mesto za život za sve njene stanovnike.

Ivana

09.10.2024 19:26

Predsednice, zasluzili ste i vi slobodan dan. Zelim vam lep dan sa vasim sinom Vukanom!

Dane

09.10.2024 19:27

S upornošću i odlučnošću predsednik svakodnevno radi na tome da Srbiju učini snažnijom i sigurnijom. Njegova borba se vodi na mnogim frontovima – od ekonomske stabilnosti do očuvanja nacionalnih interesa – sve s ciljem da Srbija postane zemlja u kojoj će građani živeti bolje i sa više mogućnosti.