(FOTO) ĐILAS ZAHRKAO U SKUPŠTINI! Cirkus opozicije se nastavlja, Dragan nije moga da izdrži izlaganje Danijele Nestorović o litijumu

Autor:

Vesti

07.10.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo stvarno nigde drugde ne može da se vidi

(FOTO) ĐILAS ZAHRKAO U SKUPŠTINI! Cirkus opozicije se nastavlja, Dragan nije moga da izdrži izlaganje Danijele Nestorović o litijumu

Foto: Printskrin

Početku današnje sednice Skupštine Srbije, od 86 poslanika opozicije, na čiji zahtev je sednica zakazana, prisustvovala samo 67 ili 69 i ovo je bio prvi dokaz toga koliko je opoziciji zapravo stalo do ove sednice, ali i litijuma i Srbije generalno.

Kolika je nezainteresovanost opozicije za ove teme dokazao je i njihov lider Dragan Đilas lično, koji je usred izlaganja svog saborca Danijele Nestorović zaspao usred skupštine.

Republika

Foto: Printskrin

Da li je ovo realno?!

Ovakvi ljudi žele da kroje sudbinu Srbiji i uskrate joj mogućnost za blistavu budućnost.

Šef poslaničkog kluba Srpske napredne stranke Milenko Jovanov prokomentarisao je neozbiljnost i kašnjenje opozicije.

- Da je u sali bilo bar 86 poslanika koji su predložili Izmene zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, poslanici SNS bi uzeli učešće u utvrđivanju kvoruma, ali pošto ih nije bilo, želeli smo da pokažemo koliko im je stvarno stalo do tog zakona i da se rasprava održi - rekao je Jovanov na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

On je najavio da će sednica biti nastavljena u 11.10 i da će poslanici SNS omogućiti nastavak rada, jer poslanici opozicije nisu bili sposobni za to.

- Počećemo sednicu, daćemo kvorum da ona počne i građani će imati prilike da čuju razne nepravilnosti i kontradiktornosti koje su uneli u predlog zakona, a neke od njih su takve kao da potiču iz zone sumraka ili Trećeg oka - rekao je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (30)

Loading
Mirko

07.10.2024 12:14

Kakvo sramno ponašanje lidera opozicije.

Marija

07.10.2024 12:15

Neverovatno. Opozicija je postala tragi-komična.

Ana

07.10.2024 12:18

Sramno ponasanje u Skupstini.

Lazar

07.10.2024 12:18

Djilas je samo za cirkus!