"ŠTO JE TIKVA PRAZNIJA, TO JE BEZOBRAZNIJA!" Vučić odgovorio na Aleksićeve nebuloze: "Rio Tinto su doveli oni, možda su njima neke pare davali!"

Autor:

Vesti

04.10.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvrnuo se i na divljanje Aleksićevog funcionera!

"ŠTO JE TIKVA PRAZNIJA, TO JE BEZOBRAZNIJA!" Vučić odgovorio na Aleksićeve nebuloze: "Rio Tinto su doveli oni, možda su njima neke pare davali!"

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, R.Z./ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je Miroslavu Aleksiću koji je jutros držao konferenciju za medije u Skupštini Srbije.

Aleksić je govorio o tome kako je Rio Tinto uticao na rezultat izbora u Papui Novoj Gvineji i uporedio tu situaciju sa Srbijom.

Predsednik Vučić je na trenutak ostao šokiran ovom konstatacijom i upitao da li je i njega Rio Tinto doveo na mesto predsednika 2017. godine.

- Nisu mene vodali kao mečku po različitim centrima u drugim državama da budem njihov potrčko i agent, nego baš tog Aleksića. Rio Tinto su doveli oni. Možda su njima neke pare davali. Sve ono što nisu ni pomislili da rade i urade, mi radiom. On ni na karti ne zna da pokaže Papua Novu Gvineju.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Aleksandar Vučić na otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca

Radili smo sa njima po različitim međunarodnim pitanjima, razgovarao sam i sa njihovim premijerom. Što je tikva praznija, to je bezobraznija. To je pitanje i oko ovog sa Šolcom, biću i sedmog i 14. sa Šolcom, biću i sa Makronom. Sastaću se sa do 50 svetskih lidera u mesec dana. Oni da su mi rekli da me žele u skupštini sve bih otkazao i došao. Oni su mucajući rekli, samo ne, ne, nemojte njega.

Takođe, predsednik Vučić se osvrnuo na jučerašnji incident, u kom je Nenad Milojičić iz Smederevske Palanke, narodni poslanik i predsednik Izvršnog odbora Narodnog pokreta Srbije, čiji je lider Miroslav Aleksić, zaustavljen u 11.18 sati u mestu Desimirovci. Milojičić je tom prilikom ugrozio svoj i tuđi život, kao i bezbednost saobraćaja, a potom je, da bi skandal bio još veći, pokušao da se zaštiti pozivajući se na poslanički imunitet!

- Bolje bi bilo Aleksiću i njegovima da paze kako voze. Njegov poslanik je vozio 80 km više od dozvoljenog kroz naseljeno mesto, pozvao se na imunitet, nije prihvatio krivicu, bednik jedan - podvukao je Vučić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading