RASPAD "UJEDINJENE" OPOZICIJE! Ne mogu više OČIMA DA SE GLEDAJU, Aleksićev poslanik NAPUSTIO TABOR

Autor:

Vesti

12.09.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do pre dva dana su nam prodavali priču da su ujedinjeni nego ikada, a danas raskol

RASPAD "UJEDINJENE" OPOZICIJE! Ne mogu više OČIMA DA SE GLEDAJU, Aleksićev poslanik NAPUSTIO TABOR

Foto: Tanjug/RADE PRELIC, youtube/printscreen/Slobodno Srpski

Šef poslničke grupe SNS Milenko Jovanov objavio je na svom Iks (bivši Tviter) nalogu najnoviji dokaz o raspadu srpske opozicije koji se dešava pred našim očima.

Kako Jovanov poručuje, "do pre dva dana su nam govorili da su ujedinjeni kao nikada do sada", a danas vidimo pravu sliku u srpskoj opoziciji, koja je ujedinila svoje neusaglasive programe, napravila svojevrsni politički miks koji ne može da funkcioniše budući da je sačinjen od ljudi najrazličitijih političkih stavova koji se direktno kose jedni sa drugima.

Jedini razlog ujedinjenja ovih političara bio je pokušaj dolaženja na vlast i namera da se Srbija osiromaši i da skrene sa svog puta.

Ko dokaz nemogućnosti opozicionih poslanika da uopšte koegzistiraju u istoj poslaničkoj grupi, danas imamo saopštenje narodnog poslanika Žarka Ristića, inače člana poslaničke grupe Narodni pokret Srbije - Novo lice Srbije, čije je zaštitno lice Miroslav Miki Aleksić.

 

 

- Kao narodni poslanik izabran voljom građana, ovim obraćanjem obaveštavam Narodnu skupštinu da istupam iz poslaničke grupe Narodni pokret Srbije - Novo lice Srbije i da svoj dalji rad u narodnoj skupštini , Odboru za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku i Odboru za Kosovo i Metohiju, nastavljam kao samostalni poslanik. - navodi u svom saopštenju narodni poslanik Žarko Ristić.

Sada je jasno da pripadnici opozicije ne mogu više ni da gledaju jedni druge, a kamoli da sarađuju. Parole "snađi se" i "svako za sebe" aktuelnije su nego ikad, izgleda da nisu tako ujedinjeni kao što su pričali, ali na njihove laži i obmane smo svakako navikli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading