"IMAMO ZAJEDNIČKU OPSESIJU - SRBIJU, JA JE VOLIM, A ON JE MRZI"! Vučić odgovorio Milu Đukanoviću kao nikad do sada!

Autor:

Vesti

30.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja ću nastaviti da volim svoju zemlju, on može da nastavi da mrzi moju zemlju. Ja ću je još više voleti, ali istovremeno poštovati Crnu Goru, istakao je Vučić.

"IMAMO ZAJEDNIČKU OPSESIJU - SRBIJU, JA JE VOLIM, A ON JE MRZI"! Vučić odgovorio Milu Đukanoviću kao nikad do sada!

Foto: Pink/Printscreen

Bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović snimljen je kako se veseli i slavi uz pesmu "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije", a predsednik Srbije Aleksandar Vučić mu je večeras, posle svečanosti u Kuli Beograd, na nju i odgovorio.

- Video sam, interesantno je. Imamo gotovo sve različito u našim programima, planovima i idejama, o svemu drugačije razmišljamo, ali imamo jednu zajedničku opsesiju. I jedan i drugi smo opsednuti Srbijom. Ja je volim, on je mrzi. I nemam nikakav problem s tim - rekao je Aleksandar Vučić i nastavio:

- Ja ću nastaviti da volim svoju zemlju, on može da nastavi da mrzi moju zemlju. Ja ću je još više voleti, ali istovremeno poštovati Crnu Goru. Koliko god on pevao i mrzeo Srbiju, Srbija će ići napred. Neću ni reč reći protiv Crne Gore. Hvala im što su nam pokazali koliko su opsednuti Srbijom. Mogu da pevaju šta god hoće, ovo što večeras radimo priča mnogo više nego bilo kakva pesma protiv naše zemlje.

Podsetimo, bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović, a sadašnji mrzitelj Srba i svega srpskog, još jednom je ogolio svoju antisrpsku prirodu.

Republika

Foto: x/@klarins841

Milo Đukanović se veseli uz pesmu "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije"

 

Naime, Đukanović je snimljen u jednom noćnom klubu kako se veseli i slavi uz pesmu "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije".

I dok Đukanović preti Srbiji, Vučić nastavlja da se bori za interese naše zemlje, pa će tako 1. oktobra boraviti u Ženevi, gde će učestvovati na obeležavanju 70 godina postojanja Evropske organizacije za nuklearna istraživanja CERN, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Tom prilikom, najavljeno je, predsednik Vučić imaće brojne susrete sa svetskim zvaničnicima, predstavnicima međunarodnih organizacija i članovima srpske zajednice koja radi u ovoj organizaciji.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Doca

30.09.2024 21:39

Vučić voli i poštuje CG

Ana

30.09.2024 21:40

Neka mu je rekao

Sanja

30.09.2024 21:41

Koliko god da je mrze, ne mogu protiv snazne Srbije

Nikola

30.09.2024 21:42

Nikada Vucic nece odustati od borbe za Srbiju. A Djukanovic da srusi samostalnu I uspesnu Srbiju-nikada