MOŽE DA SE UŠTEDI I DO 20.000 DINARA!": Momirović i Đurić obišli proizvode sa "Najboljom cenom" (FOTO)

Autor:

Vesti

18.09.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar je dodao i da su u okviru akcije trgovine uspele da obezbede oko 30 odsto pojeftinjenja

MOŽE DA SE UŠTEDI I DO 20.000 DINARA!": Momirović i Đurić obišli proizvode sa "Najboljom cenom" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ministar trgovine Tomislav Momirović obišao je maloprodajni objekat Univerexport u Novom Sadu u sklopu akcije "Najbolja cena" i tom prilikom rekao da su od same akcije važnije domaće kompanije koje su temelj maloprodaje.

- Sjajno predstavljena ova akcija. Ono što je i važnije od same akcije je da imamo domaće kompanije koje šire svoje poslovanje i temelj su maloprodaje, a potrošač na kraju vidi samo trgovca. Ispod njih imamo jedan dugačak lanac koji moramo da čuvamo. Taj lanac mora da nastupa partnerski sa državom - rekao je Momirović.

Ministar je dodao i da su u okviru akcije trgovine uspele da obezbede oko 30 odsto pojeftinjenja, a da je ovaj lanac otišao i korak dalje pa umesto 81 proizvoda u katalogu sniženih ima 95, te da može da se uštedi i do 20 hiljada dinara.

Predsednica Grupe Univerexport Vesna Vučurević istakla je da se svi proizvodi svakodnevno distriburiraju ka celokupnoj maloprodajnoj mreži, te da prehrambeni proizvodi sada imaju deset puta veću prodaju.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić rekao je da mu je drago što se grad odazvao akciji i da je sniženo oko 700 proizvoda u 2.500 maloprodajnih mesta.

- Mislim da imamo vrhunske podatke. Ovde se radi o stvarno premium radnji u Novom Sadu i akcija je osmišljena zbog ljudi sa slabijim primanjima, tako da je prodaja sigurno i daleko veća u drugim objektima - rekao je Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading