ONO ŠTO OSTAJE SU REZULTATI: Tomislav Momirović o ekonomskom usponu Srbije za vreme predsednika Vučića - oštro osudio nove napade

Autor:

Vesti

27.08.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se koga će istorija upisati zlatnim slovima!

ONO ŠTO OSTAJE SU REZULTATI: Tomislav Momirović o ekonomskom usponu Srbije za vreme predsednika Vučića - oštro osudio nove napade

Foto: Republika

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine u Vladi Srbije Tomislav Momirović osvrnuo se na nove udare na predsednika države i našu zemlju orkestriranih iz inostranstva

 - Godinama smo svedoci neprincipijalnih, nepolitičkih i očigledno iz inostranstva dirigovanih napada, ne samo na politiku predsednika Republike, već i na njega lično. Ti napadi na politiku koji su vremenom menjali kako svoj intenzitet, tako i sadržaj, dobili su karakter direktnih napada na predsednikovu porodicu, njegovu majku, sina, a sada i na njegov život.

Ubojitim i užasnim napadima pokušali su da se diskvalifikuju rezultati politike koja se sporovodi već 12 godina.

Ako se fokusiramo samo na ekonomske rezultate, podsetio bih sve građane da je u pitanju politika koja prvi put uvodi stabilan kurs dinara. Ta politika je dovela do stabilnosti snabdevanje u našoj zemlji. Ta politika je dovela do najvećeg rasta plata i penzija u savremenoj istoriji Srbije. Ta politika je dovela do toga da danas imamo čak 550.000 više radnih mesta, nego pre 12 godina. Tu politiku ne može niko da izbriše, ma koliko neki dokazano neuspešni kadrovi, razni Šoškići, Bakići, Prelevići, St. Protići, iz sata u sat besmislenim tekstovima bombarduju javni prostor, pokušavajući to da negiraju.

Život je samo jedan i prolazan je, danas jesmo, sutra nismo, ali ono što ostaje su rezultati.

Rezultate Aleksandra Vučića ne možete da negirate - zaključio je ministar Momirović. 

Podsećamo, istim povodom oglasila se i Ministarka privrede u Vladi Srbije Adrijana Mesarović.

 - Vizija predsednika Vučića o prosečnoj plati od 1.000 evra do decembra 2025. godine pokazuje odlučnost da Srbija postane zemlja u kojoj svako može da živi dostojanstveno.

Zbog takve Srbije koju gradi, nikada neće moći da pobede Aleksandra Vučića.

Zahvalnost predsedniku Vučiću na svemu što je do sada uradio za našu Srbiju -  rekla je Mesarović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
milica

27.08.2024 13:10

Bravo, ovaj covek itekako zna sta govori!

milica

27.08.2024 13:10

Bravo, ovaj covek itekako zna sta govori!

Miki

27.08.2024 13:11

Rezultati svedoče o uspesima Srbije

Stanimirka

27.08.2024 13:13

Vizija predsednika Vučića o prosečnoj plati od 1.000 evra do decembra 2025. godine pokazuje odlučnost da Srbija postane zemlja u kojoj svako može da živi dostojanstveno. Zbog takve Srbije koju gradi, nikada neće moći da pobede Aleksandra Vučića.