"NEZAVISNOST I SLOBODU VEKOVIMA SKUPO PLAĆAMO"! Vučić sumirao nedelju za nama i SRBIMA ČESTITAO PRAZNIK! (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.09.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećan nam svima veliki praznik. Živela sloboda i narodno jedinstvo. Živela naša crveno-plavo-bela trobojka. Živela Srbija, istakao je Vučić.

"NEZAVISNOST I SLOBODU VEKOVIMA SKUPO PLAĆAMO"! Vučić sumirao nedelju za nama i SRBIMA ČESTITAO PRAZNIK! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je nedelju na izmaku.

 

Predsednik Vučić je još jednom čestitao današnji praznik i izrazio želju da se pomogne našem narodu na Kosovu i Metohiji.

 

- Našem narodu u zemlji i rasejanju, svuda na planeti, čestitam praznik, Dan srpskog jedinstva, u nadi da ćemo to jedinstvo umeti da gradimo, čuvamo, baš kao i naš jezik, zastavu, pismo i kulturu - napisao je predsednik Srbije na Instagramu i dodao:

- Naš braća i sestre na Kosovu i Metohiji zbog ove naše zastave ne žive u uslovima u kojima su Evropljani i drugi navikli. Hoćemo da pomognemo našem narodu i našoj državi na Kosovu i Metohiji, ali nećemo rat, već da se na miran i pametan način, razgovorima sa svima u svetu, izborimo za svoja prava. Znam kako i za šta se borim i verujte mi na reč - Srbija neće izgubiti.

- Nezavisnost i slobodu već vekovima skupo plaćamo, ali svesni da i najviša cena nije ništa naspram budućnosti u kojoj naši potomci sami pišu svoje zakone i pridržavaju ih se. Srećan nam svima veliki praznik. Živela sloboda i narodno jedinstvo. Živela naša crveno-plavo-bela trobojka. Živela Srbija! - zaključio je predsednik Vučić.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas učenike i nastavnike osnovnih škola i predsednike opština iz Republike Srpske i Crne Gore povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a tom prilikom je jednoj devojčici otpevao rođendansku pesmu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Pablo

15.09.2024 21:29

Sukobi su nam najmanje potrebni u ovom trenutke međutim Priština upravo to prizeljkuje

Joka

15.09.2024 21:33

Srbija je posvećena miru i svim diplomatskim sredstvima će se boriti za svoj narod na KiM uprkos mnogim izazovima

Angelina

15.09.2024 21:35

Srbija je posvećena miru i svim diplomatskim sredstvima će se boriti za svoj narod na KiM uprkos mnogim izazovima usmerenim protiv Srba koje čini Priština.

Nikolina

15.09.2024 21:36

Živela jedinstvena i slobodna Srbija.