VAŽAN SASTANAK! Vučić danas sa tužiocem Seržom Bramercom

Autor:

Vesti

04.09.2024

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseta je zakazana za 08:30.

VAŽAN SASTANAK! Vučić danas sa tužiocem Seržom Bramercom

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa tužiocem Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične tribunale Seržom Bramercom.

Vučić će se sa Bramercom sastati u 8.30 časova, saopštila je pres služba predsednika

PREDSEDNIK DANAS U PODRINJU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi od danas do 9. septembra u Podrinju, gde će razgovarati sa građanima u više mesta. Posetu će početi obilaskom radova na rekonstrukciji puta Bojić - Tekeriš u 11.15 časova, najavljeno je iz Predsedništva Srbije. Vučić će tokom boravka razgovarati sa građanima, učestvovati u različitim događajima i posetiti više sela, opština i gradova. On je ranije najavio da će u prvoj polovini septembra premestiti kancelariju predsednika Republike u Podrinje, gde će primati i strane zvaničnike. Vučić je rekao da će obići opštine iz više okruga i deo Kolubarskog i Zlatiborskog okruga, kao i da je potrebno da se o iskopavanju litijuma otvori široka debata. "Sve podrinjske opštine ću da obiđem iz više okruga. Dakle, obići ću i deo Kolubarskog okruga, obići ću i deo Zlatiborskog okruga, Bajinu Baštu, sve do Kostojevića, Bačevaca i Rogačice. Obići ću i Ljuboviju, naravno, obići ću najveći deo Mačvanskog okruga, možda bez Šapca, ali sva ova druga manja mesta. Dakle, od Koceljeve, Bogatića, Vladimiraca, Malog Zvornika do, Loznice, Krupnja. Dakle, Rađevinu, Jadar, sve ću da obiđem", rekao je Vučić. Ministar građevinarstva Goran Vesić ranije je najavio da će brza saobraćajnica Šabac-Loznica biti završena i puštena u saobraćaj do kraja godine. Naveo je da je završeno oko 80 odsto radova na izgradnji ove saobraćajnice duge oko 55 kilometara. On je rekao da je kompletna brza saobraćajnica od Rume do Loznice duga 78,5 kilometara i podsetio da je njen prvi deo od Rume do Šapca otvoren 14. oktobra prošle godine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Marija

04.09.2024 07:02

Zelim uspesnu saradnju.

Stefan

04.09.2024 07:08

Vazan sastanak

Strahinja

04.09.2024 07:29

Vučić danonoćno radi i bori se.

Ruska bokerica

04.09.2024 07:37

Predsednik Vučić danas se sastaje sa tužiocem Seržom Bramercom sa kojim će razgovorati o aktuelnim temama.