MAKRON UPUTIO DIRLJIVE REČI PREDSEDNIKU VUČIĆU: "Imate prijateljstvo i poštovanje Francuske, kao i moje lično" (FOTO)

Autor:

Vesti

30.08.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značajno smo unapredili odnos između Srbije i Francuske, napisao je Makron

MAKRON UPUTIO DIRLJIVE REČI PREDSEDNIKU VUČIĆU: "Imate prijateljstvo i poštovanje Francuske, kao i moje lično" (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Francuske Emanuel Makron nakon završetka dvodnevne posete Srbiji, oglasio se na svom Instagram nalogu i uputio lepe reči predsniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Dragi Aleksandar, dragi srpski prijatelji, hvala vam na tako toplom dočeku. Značajno smo unapredili odnos između Srbije i Francuske. Nastavićemo dalje. Imate prijateljstvo i poštovanje Francuske, kao i moje lično - napisao je Makron u opisu fotografije.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije danas zahvalio je predsedniku Francuske Emanuelu Makronu na poseti Srbiji i ocenio je da su važne stvari dogovorene i konkretizovane tokom dva dana njegove posete.

- Beskarajno Vam hvala, dragi prijatelju Emanuele Makronu na ovoj poseti, kao i na poštovanju i časti koje koju ste pokazali prema našoj zemlji. Srećan sam što smo mogli ponovo da Vas ugostimo u Beogradu, ali i što ste pokazali spremnost i želju da vidite i naš prelepi Novi Sad. Važne stvari smo dogovorili i konkretizovali tokom ova dva dana, a mnogo zajedničkog rada je tek pred nama, za dobrobit naših zemalja i naroda. Srećan Vam put i da nam se što pre vratite - napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Predsednik Francuske Emanuel Makron završio je dvodnevnu posetu Srbiji, a sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu ispratio ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Tanja

30.08.2024 21:40

Očekujemo mnogo od posete predsednika Makrona, prvenstveno vezano za vojsku i ekonomiju.

Milan

30.08.2024 21:41

Dobro je da imamo odlicne odnose sa Francuskom

Marina

30.08.2024 21:41

Ovo je još jedan dokaz da Srbija i Francuska imaju čvrste i prijateljske veze koje se temelje na međusobnom poštovanju.

Marina

30.08.2024 21:42

Zadovoljstvo je videti ovakvu pozitivnu atmosferu između dve velike nacije. Nadamo se da će ovo prijateljstvo doneti konkretne rezultate u budućnosti.