NA SNIŽENJU ČAK 81 PROIZVOD OD 1. SEPTEMBRA DO 31. OKTOBRA! Vučić o akciji "NAJBOLJA CENA"!

Autor:

Vesti

28.08.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dakle od čajnih kobasica, šampona, praška za veš, jogurta, voća, povrća, sve što je ljudima potrebno biće na sniženju, rekao je Vučić.

NA SNIŽENJU ČAK 81 PROIZVOD OD 1. SEPTEMBRA DO 31. OKTOBRA! Vučić o akciji "NAJBOLJA CENA"!

Foto: Printscreen/RTS1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u drugom Dnevniku RTS-a, tom prilikom je pričao o akciji "Najbolja cena"!

Vučić je otkrio da će 81 proizvod biti na sniženju.

- Mi smo napravili čitavu korpu. Videćete sutra kako to izgleda. 81 proizvod će biti na toj listi. Sve što pomislite, od voća, jabuka koje su bile skupe, idemo na veoma niske cene... Juhor pašteta koja košta 54,9 dinara, najniže je otišla na akcijama na 40 dinara, će ići na 37 dinara. Dakle od čajnih kobasica, šampona, praška za veš, jogurta, voća, povrća, sve što je ljudima potrebno. Široka paleta proizvoda - rekao je predsednik i dodao:

- Ta akcija će trajati od 1. septembra do 31. oktobra. Da posebno ljudima u tim teškim mesecima, uvek su najteži septembar, januar, februar, sa najvišim troškovima. Ovim podižemo i stopu odgovornosti kod trgovaca, ali i jasno pokazujemo koliko nam je stalo da oni siromašniji mogu sa lakoćom da prebrode ovaj težak period, ako ne sa lakoćom ono svakako da mogu da priušte dostojanstven život. Veoma sam zadovoljan kako je to ispalo, zadovoljan sam paletom proizvoda, od sapuna, šampona, praška za već do svih vrsta namirnica, voća, povrća, mesa, mesnih i mlečnih prerađevina - rekao je predsednik o akciji "Najbolja cena" koja je najavljena.

Govoreći o povećanju minimalca, Vučić je rekao:

- Postavili smo određene ciljeve. Da bi poslodavci prihvatili, morate da olakšate njima. Morate i da razumete da je želja radnika uvek da budu primanja veća, razumljivo za to postoje - rekao je predsednik.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading