VIŠE OD 80 PROIZVODA BIĆE NA AKCIJI "NAJBOLJA CENA"! Na listi šunka, voće, hrana za pse...!

Autor:

Vesti

28.08.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra ujutru će biti objavljen kompletan spisak namirnica.

VIŠE OD 80 PROIZVODA BIĆE NA AKCIJI "NAJBOLJA CENA"! Na listi šunka, voće, hrana za pse...!

Foto: Shutterstock

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević najavio je sutrašnje predstavljanje akcije "Najbolja cena" koja će se održati u sedištu Vlade Srbije. Na konferenciji će prisustvovati ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i ministarka privrede Adrijana Mesarović, a kako je najavljeno iz vlade, očekuje se da će lista proizvoda koji će biti predstavljeni imati najbolju moguću cenu, čak nižu od akcijske.

Kako "Blic Biznis" saznaje, više od 80 proizvoda biće na akciji “Najbolja cena”.

Među namirnicama koje će biti snižene naći će se i praška šunka, povrće, voće, čak i hrana za pse, saznajemo od izvora iz Nemanjine 11.

Podsetimo, sutra ujutru će biti objavljen kompletan spisak namirnica.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je izjavio da će nova lista proizvoda zaista imati najbolju moguću cenu, koja će biti niža od akcijske.

Takođe, Vučević je nakon sastanka sa trgovcima istakao da će Vlada preduzeti mere kako bi se uticalo na cene proizvoda, posebno za namirnice koje čine suštinski deo potrošačke korpe. On je naglasio da Vlada neće direktno uticati na rad trgovaca, ali da će preduzeti korake kako bi se postigla pravičnija cena za potrošače.

Vučević je takođe najavio da će Vlada sarađivati sa trgovinskim lancima kako bi postigla dogovor oko cena i kako bi se kontrolisalo da budu malo pravičnije. Takođe, istakao je da je potrebno razmotriti zašto su neki proizvodi skuplji u Srbiji u odnosu na druge zemlje te da će biti preduzete odgovarajuće mere kako bi se ova situacija rešila.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading