KURTIJEVA MILICIJA NASTAVLJA DA HAPSI SRPSKE POLITIČARE! Novi incident u Severnoj Mitrovici, nastavlja se ugnjetavanje našeg naroda

Autor:

Vesti

20.08.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prišla su mi tri policajca koja su pokušala da me savladaju"

KURTIJEVA MILICIJA NASTAVLJA DA HAPSI SRPSKE POLITIČARE! Novi incident u Severnoj Mitrovici, nastavlja se ugnjetavanje našeg naroda

Foto: Tanjug/AP, youtube.com

Predsednik Srpske demokratije Aleksandar Arsenijević priveden je pa pušten nakon što mu je u policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici izrečena novčana kazna zbog narušavanja javnog reda i mira, prenosi "Kossev"

Arsenijević, koga je takozvana kosovska policija privela jer je navodno duvao u pištaljku za vreme posete trojice prištinskih ministara Severnoj Mitrovici, tvrdi da  neće platiti kaznu.

- Prišla su mi tri policajca koja su pokušala da me savladaju. Mirno sam otišao, uhapsili su me i napisali kaznu za remećenje javnog reda i mira, na šta ćemo se žaliti i nećemo platiti jer nema nikakvog osnova za to", kaže Arsenijević.

Juče uhapšen Srbin u Goraždevcu

U Goraždevcu je juče priveden Luka Zlatičanin iz ovog sela. Iz tzv. Kosovske policije tvrde da je privođenje zbog narušavanja javnog reda i mira, dok porodica sumnja u to, prenosi Radio Goraždevac.

Da je Zlatičanin priveden za Radio Goraždevac je potvrdila supruga uhapšenog Nadica Zlatičanin.

“Ja sam bila u stanicu policije, čeka se odluka sudije da li će biti kažnjen novčano ili zatvorom. Ako bude kažnjen zatvorom, prebaciće ga odmah u Peć. Isterali su me iz stanice policije i bili su jako neljubhazni”, kazala je ona.

Lideri Srpske demokratije, Aleksandar Arsenijević i Stefan Veljković uhapšeni su i 8. avgusta kada su na Trgu Braće Milić u Severnoj Mitrovici, kod glavnog mosta na Ibru, pokušali da spreče prefarbavanje oslikanih srpskih trobojki.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/ Al Jazeera Balkans

Glavni most na Ibru

Kurtijevi lažni ministri Dželjalj Svečlja, Aljbuljen Hadžiju i Eljbert Krasnići danas su ponovo posetili Severnu Mitrovicu.

Poseta, o kojoj ponovo nisu bili obavešteni mediji na srpskom jeziku, odvijala se, od kabineta gradonačelnika Erdena Atića, preko vojnog remonta, šetališta, do glavnog mosta u Kosovskoj Mitrovici, saznaje "Kossev".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading