NIKADA NIKOME NEĆEMO DOZVOLITI DA UGROZI OVE LJUDE! Predsednik Vučić u poslastičarnici "Pelivan": Ovo su naša braća, koja žive i rade za ovu zemlju (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.08.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbija je zemlja svih njenih građana, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost."

NIKADA NIKOME NEĆEMO DOZVOLITI DA UGROZI OVE LJUDE! Predsednik Vučić u poslastičarnici "Pelivan": Ovo su naša braća, koja žive i rade za ovu zemlju (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas poslastičarnicu "Pelivan" u Beogradu i razgovarao sa vlasnicima.

- Poslastičarnica "Pelivan" deo je naše zajedničke baštine, ne samo Beograda već i cele Srbije. Ovo mesto je simbol ljubavi, zajedništva i poštovanja, koje traje više od jednog i po veka - istakao je predsednik Vučić.

Poslastičarnica “Pelivan” je najstarija u Srbiji, ali i na Balkanu, osnovana je daleke 1851. i sve vreme je u vlasništvu iste porodice.

- Kao predsednik Republike Srbije, želim da pošaljem jasnu poruku da pretnjama koje su prethodnih dana upućene vlasnicima nema mesta u našem društvu. Srbija je zemlja svih njenih građana, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost. Naš zadatak je da čuvamo i branimo našu zajedničku prošlost i budućnost - napomenuo je jasno predsednik Vučić.

 

 

On je istakao da su nadležni organi preduzeli sve potrebne mere i da naša zemlja vodi računa o svim svojim građanima.

- Nadležni organi preduzeli su sve potrebne mere da bi zaštitili porodicu koja vodi poslastičarnicu "Pelivan" i obezbedili da se ovakvi incidenti ne ponove. Ovo je zemlja u kojoj svi građani treba da osećaju sigurnost i pripadnost i to je nešto što ćemo čvrsto braniti - napisao je Vučić uz video.

Podsećamo, zaposleni u poznatoj beogradskoj poslastičarnici "Pelivan" našli su se na meti grupe ljudi, koju je osudio čitav srpski narod.

-Svi koji znate za poslastičarnicu "Pelivan" i našu porodicu znate da s ponosom ističemo Srbiju kao našu jedinu domovinu - napisali su zaposleni i dodali da su baš iz tog razloga prvi put primorani da prijave slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (28)

Loading
Jana

20.08.2024 13:03

Vlasnici, dva brata su predobri ljudi.Ko ne veruje moze da ode i da provede tamo par minuta videce o cemu pricam. Takodje, svoje radnike gledaju kao svoju porodicu.Ne smemo dozvoliti da neko ugrozi bilo koga ko voli nas narod i zemlju. Oni odrzavaju tradiciju ovde preko sto godina!

Mica

20.08.2024 13:04

Nikada necemo dozvoliti da ugrozavaju ljude

Maja

20.08.2024 13:05

Pelivan je najdivnije mesto u Beogradu. Mogu reci samo da su vlasnici veliki ljudi i sjajni ugostitelji i da se posteno bore u moru poslasticarnica u Beogradu.

Goran

20.08.2024 13:08

I ponovo Vučić gasi požare pre nego što se rasplamsaju. U korenu se seče sve što bi moglo da poremeti Srbiju dugoročno.