MAŠINE I RADNICI OD RANE ZORE KRENULI U AKCIJU, KAO ŠTO JE PREDSEDNIK I OBEĆAO: Započela obnova mosta u Karakaju (FOTO)

Autor:

Vesti

20.08.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Goran Vesić sapštio vesti koje će obradovati gradjane Malog Zvornika!

MAŠINE I RADNICI OD RANE ZORE KRENULI U AKCIJU, KAO ŠTO JE PREDSEDNIK I OBEĆAO: Započela obnova mosta u Karakaju (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Obnova mosta u Karakaju počela jutros

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je jutros počela obnova mosta u Karakaju, kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao građanima Malog Zvornika.

Most u Karakaju je zbog oštećenja bio zatvoren za saobraćaj kamionima preko 5 tona od 8. aprila ove godine. Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture odmah je raspisalo tender za obnovu mosta, izabralo najpovoljnijeg izvođača i potpisalo ugovor čija je vrednost radova na obnovi mosta 560 miliona dinara. Očekuje se da obnova mosta bude završena do kraja ove godine.

Hitna reakcija Ministarstva


Kako je istakao ministar Vesić, odmah po konstatovanju oštećenja mosta, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture preduzelo je hitne korake kako bi se sanirao problem i omogućio nesmetan saobraćaj na ovoj deonici. Ova brza reakcija pokazuje posvećenost Vlade Srbije održavanju i unapređenju infrastrukture, kao i brigu o bezbednosti građana.

Zabrana saobraćaja kamionima

Zbog oštećenja mosta, doneta je odluka o zabrani saobraćaja kamionima težim od 5 tona, što je imalo značajan uticaj na lokalnu privredu i saobraćajnu povezanost ovog dela Srbije. Obnova mosta u Karakaju predstavlja rešenje ovog problema i omogućiće normalizaciju saobraćaja na ovoj važnoj saobraćajnici.

Očekivanja od obnove mosta

Ministar Vesić je izrazio očekivanje da će obnova mosta biti završena do kraja ove godine, čime će se omogućiti nesmetan protok saobraćaja i vraćanje normalnog režima života za građane Malog Zvornika i okolnih naselja. Ova investicija predstavlja važan korak ka unapređenju infrastrukture i poboljšanju uslova života građana ovog regiona.

Obnova mosta u Karakaju predstavlja primer efikasnog delovanja vlasti u rešavanju infrastrukturnih problema i brige o potrebama građana. Navedena investicija će imati značajan uticaj na lokalnu privredu i saobraćajnu povezanost, te se očekuje da će njeno završetak doneti velike koristi za celu zajednicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Ana

20.08.2024 09:44

PREDSEDNIK KAO I UVEK ISPUNJAVA SVA OBECANJA.SVAKA CAST.

Ivana

20.08.2024 09:44

Predsednik je odrzao rec. Bravo!!!

nikolina

20.08.2024 09:44

Bravo, Vucic sve resi brzo i efikasno.

Radovan

20.08.2024 09:45

Tako se to radi. Ne da bude obećanje pa da se zaboravi, već da se od obećanja do ispunjenja broje dani.