VLADIMIR MEĐAK IZ EVROPSKOG POKRETA U SRBIJI PRIZNAO ZA OPOZICIONI LIST: Podaci koje je Vučić izneo o 78 miliona evra za finasiranje NVO su tačni!

Autor:

Vesti

20.08.2024

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I za ovo je predsednik Vučić bio u pravu!

VLADIMIR MEĐAK IZ EVROPSKOG POKRETA U SRBIJI PRIZNAO ZA OPOZICIONI LIST: Podaci koje je Vučić izneo o 78 miliona evra za finasiranje NVO su tačni!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić poručio je da su rekordne sume ušle u zemlju različitim nevladinim organizacijama.

Nakon obilaska manifestacije Dani proje i sira u Medveđici predsednik je odgovarao na pitanja novinara.

- Pročavao sam koliko je novca u našu zemlju ušlo različitim NVO. To su rekordni iznosi. Šalio sam se sa Milošem, Sinišom i Jorgovankom da to računama kao direktne strane investicije. Njhove namere su da ruše mene, iako to zovu unapređenje demokratije - rekao je Vučić.

Predsednik je precizirao da se iznosi mere desetinama i stotinama miliona evra.

- Videćete narednih dana da je ogroman novac ubačen u našu zemlju sa ciljem destabilizacije države i rušenja mene - kazao je šef države.

Na izjave predsednika se osvrnuo i Vladimir Međak iz Evropskog pokreta u Srbiji, rekavši da ono o čemu govori predsednik Vučić, jasno se može videti u finansijskim izveštajima koje NVO podnosi.

 - Inače, sve što je (predsednik Vučić) pročitao u izveštaju je javno dostupno i finansijskim izveštajima koji svaka NVO podnosi Poreskoj upravi (Srbije) svake godine - ističe Međak.

Još jednom se pokazalo da je predsednik Srbije bio u pravu i po ovom, vrlo opasnom, pitanju po državu Srbiju, kada se meša i strani kapital da bi zapečatio sudbinu srpskom narodu, a predsednika srušio na ulici. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
ana

20.08.2024 11:10

Srbija je jaka i zato im smeta, pokušavajući da ospore sve ono dobro što je urađeno za državu.

tanja

20.08.2024 11:11

Uspeh žele poricati oni koji žele da na silu dođu do vlasti.

Strahinja

20.08.2024 11:11

Au, šte će sada opozicija. Sa prstima u medu su uhvaćeni.

ivana

20.08.2024 11:11

Sta god pokusavali,narod je taj ciji sud je presudan.