UBIJEN ZBOG SUMNJE NA PEDOFILIJU: Stravične optužbe na račun strica muža Vjose Osmani

Autor:

Vesti

17.08.2024

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kabinet Vjose Osmani nije odgovorio na zahteve za komentar

UBIJEN ZBOG SUMNJE NA PEDOFILIJU: Stravične optužbe na račun strica muža Vjose Osmani

Foto: Tanjug/AP

Prema informacijama koje prenosi portal Nacionale.com i Lajmi.net, motiv za ubistvo Sadrija Sadrijua (89), strica muža predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani, bio je navodno zlostavljanje dve sestre osumnjičenog, Festima Ramadanija, dok su bile maloletne. Incident se dogodio u selu Biba kod Uroševca, gde je policajac Festim Ramadani pucao na Sadrija u dvorištu sale za venčanja.

Osumnjičeni, Festim Ramadani, sam se prijavio policiji nakon što je izvršio ubistvo. On je koristio službeno oružje za izvršenje krivičnog dela, ali nije bio na službenoj dužnosti u trenutku ubistva; bio je u civilnoj odeći i van službenog vremena. Nakon incidenta, Ramadani se predao policiji i suspendovan je sa posla.

Prema izvorima portala Nacionale, porodica Ramadani je tvrdila da je Sadriju zlostavljao njihove sestre dok su bile maloletne, što je bio motiv za ubistvo. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju zbog povezanosti sa poznatim političkim ličnostima; Sadriju je stric Prindona Sadrijua, koji je ušao u komunikaciju sa porodicom Ramadani preko Facebooka, kao i sa Vjosom Osmani.

Portali takođe izveštavaju da su članovi porodice Ramadani bili ogorčeni što pravosudni organi nisu ranije obradili slučaj, sugerišući da je to možda povezano sa političkom moći porodice Sadriju. U međuvremenu, kabinet Vjose Osmani nije odgovorio na zahteve za komentar.

Prema izjavi predstavnika tzv. Policije Kosova, ubistvo je počinjeno službenim dugim oružjem, ali ne kalašnjikovom, i sve to je obavljeno pred očima prisutnih u dvorištu sale za venčanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading