OVO JE ŽENA KOJA JE UBILA DECU, PA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Otkriveni novi stravični detalji tragedije! Otac zatekao HOROR! (FOTO)

Autor:

Svet

16.08.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je otišao do kuće ni ne sluteći kakav horor će tamo zateći

OVO JE ŽENA KOJA JE UBILA DECU, PA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Otkriveni novi stravični detalji tragedije! Otac zatekao HOROR! (FOTO)

Foto: Društvene mreže/printscreen

Austrijski gradić Mukendorf-Vipfing u okrugu Tuln (Donja Austrija) zavijen je u crno nakon što su u porodičnoj kući pronađeni majka i njeno dvoje dece mrtvi u sredu popodne.

Tragedija je šokirala meštane, i ostavila ih u potpunom šoku od juče.

Jeza u porodičnoj kući

Prijateljica Nikol (29) koja je počinila stravičan zločin, pokušala je bezuspešno da stupi u kontakt sa majkom dvoje dece nakon što se nije pojavila na poslu.

Zabrinuta, pozvala je Nikolinog bivšeg supruga i oca dvoje ubijene dece kako bi proverio šta se dešava. Nažalost, dočekao ih je šokantan prizor u porodičnoj kući.

Sva tri tela pronađena su u spavaćoj sobi na spratu kuće, a policija je odmah pozvana na lice mesta.

Foto: Youtube/Printscreen

Austrijska policija u mestu gde se dogodila tragedija

Nejasan motiv

Iako je motiv ovog ubistva i samoubistva još uvek nepoznat, postoje informacije o nesuglasicama između bivših supružnika nakon razvoda.

Policija Donje Austrije intenzivno radi na rasvetljavanju pozadine ovog krvavog čina, a detalji o motivu još uvek nisu javno objavljeni.

Sećanje na prethodne tragedije

Ova tragedija podstakla je sećanje na slične krvave događaje u Austriji, poput slučaja pre godinu dana kada je majka udavila svoje dve sedmogodišnje ćerke, kao i na užasni zločin koji se dogodio 2016. godine u Šildbergu, kada je žena ubila celu svoju porodicu pre nego što je izvršila samoubistvo.

Foto: Društvene mreže/printscreen

Žena koja je ubila decu, pa izvršila samoubistvo

Reakcija policije

Austrijska policija intenzivno radi na ovom slučaju, obezbeđujući mesto zločina i sprovodeći istragu kako bi rasvetlila okolnosti koje su dovele do ove strašne tragedije.

Detalji o motivu i okolnostima zločina biće objavljeni nakon što istraga bude završena.

Ovaj tragični događaj ostavlja dubok trag u zajednici Mukendorfa, dok se meštani pokušavaju nositi sa šokom i tugom zbog gubitka tri nedužna života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading