MINISTAR DAČIĆ OSUDIO BEKSTVO TERORISTE RAMADANIJA IZ KUĆNOG PRITVORA U S. MAKEDONIJI: "Za albanske zločince ne važe prava"!

Autor:

Vesti

15.08.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal!

MINISTAR DAČIĆ OSUDIO BEKSTVO TERORISTE RAMADANIJA IZ KUĆNOG PRITVORA U S. MAKEDONIJI: "Za albanske zločince ne važe prava"!

Foto: Tanjug/Vladimir Pori

Bekstvo teroriste i ratnog zločinca Ramadanija skandalozno

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je bekstvo teroriste i ratnog zločinca Bljerima Ramadanija iz kućnog pritvora u Severnoj Makedoniji skandalozno.

 - Bekstvo teroriste i ratnog zločinca Bljerima Ramadanija iz kućnog pritvora u Severnoj Makedoniji je skandalozno. 

Reč je o pripadniku terorističke OVK koji je počinio zločine nad Srbima na Kosovu i Metohiji, i koga Srbija potražuje kako bi mu sudila. 

Tražimo objašnjenje od državnih organa Severne Makedonije kako je moguće da je neko ko je uhapšen po našoj, međunarodno važećoj poternici pobegne iz kućnog pritvora. 

Ili za albanske teroriste i ratne zločince ne važi međunarodna pravda, kad ubijaju Srbe sve im je dozvoljeno i oprošteno - izjavio je Dačić.

Podsetimo, bivši pripadnik OVK Bljerim Ramadani, za kojim je Srbija raspisala poternicu i od Skoplja traži njegovo izručenje, pobegao je danas iz kućnog pritvora u Severnoj Makedoniji, objavio je portal Sakam da kažam.

Portal navodi da je, prema nezvaničnim informacijama, Ramadani pobegao nakon što mu je juče troje sudija krivičnog veća suda u Skoplju odredilo povratak u zatvorski pritvor od 30 dana, zbog opasnosti od bekstva.

- Neko iz Krivičnog suda obavestio je Ramadanija da se vraća u istražni zatvor, pa je on istog trenutka pobegao iz Makedonije - navodi portal, pozivajući se na izvore iz istrage.

Ramadani je bio u pritvoru u kući rođaka u Skoplju, nakon što je po međunarodnoj poternici, koju je Srbija raspisala preko Interpola, uhapšen 17. jula na prelazu između Severne Makedonije i tzv. države Kosovo Jažince.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading