VUČIĆ RAZGOVARAO S NARODOM U MALOM ZVORNIKU! Ponuda ženi sa protesta: Uđite u tim! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

15.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

VUČIĆ RAZGOVARAO S NARODOM U MALOM ZVORNIKU! Ponuda ženi sa protesta: Uđite u tim! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 15. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • VEROVATNI NASLEDNIK ŠEFA KREMLJA BOG I BATINA U KURSKU! PUTINOVA SEČA GLAVA: LETE GERASIMOV, LAPIN I NIKIFOROV

Vladimir Putin postavio je general-pukovnika Alekseja Djumina za načelnika vojske i civilne uprave u Kurskoj oblasti, gde su prodrle ukrajinske trupe. Djumin važi za verovatnog Putinovog naslednika, a njegov zadatak je i da utvrdi ko je načinio propust, što je uvod u veliku seču glava u ruskom generalštabu i strukturama vlasti.


Putin želi da zna ko ga je prevario da je Kurska oblast bezbedna, a Djumin je dobio ogromna ovlašćenja koja su predviđena uvedenim režimom Kontraterorističke operacije. Kandidata za krivce ima mnogo, pošto se 6. avgusta ispostavilo da su sistem utvrđenja branile samo male jedinice granične policije i regruta, koje su pokazale ogromnu hrabrost, ali nisu imale snage da zaustave neprijatelja duže od nekoliko sati.
  • PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO S NARODOM U MALOM ZVORNIKU! PONUDA ŽENI S PROTESTA: UĐITE U TIM!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaputio se juče u Mali Zvornik, gde je, počev od 18 časova, u zgradi opštine razgovarao s narodom tog kraja, pre svega, u vezi s pitanjima, dilemama i nedoumicama koji prate projekat "Jadar".

Kako je istakao odmah po dolasku, u Malom Zvorniku je da čuje i sasluša meštane. Vučića je ispred zgrade opštine dočekalo više od stotinu građana.

  • 5 NAJVEĆIH LAŽI O PROJEKTU "JADAR": ŠIRE IH NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Objavljivanje studija o proceni uticaja na životnu sredinu omogućilo je svima, i laicima i stručnoj javnosti, da se upoznaju s činjenicama o Projektu "Jadar" i potencijalnom uticaju rudnika i fabrike na prirodu i ljude. I pored toga, u medijima i na društvenim mrežama i dalje se konstantno plasiraju dezinformacije kojima se neopravdano širi panika među građanima.

  • Pevačica i reper staju na ludi kamen: Miona i Ša zakazali tajno venčanje, njena majka loše, plače svaki dan

Mnogi su vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša dali rok trajanja još u "Elite 7", međutim, njihova ljubav i dalje opstaje. Kako je navela Mionina drugarica, njih dvoje uživaju, a nedavno su pričali i o venčanju. Ša smatra da je Miona njegova srodna duša i uskoro planira da je veri, nakon čega će otići kod matičara.

Međutim, pošto njena porodica i dalje ne prihvata tu vezu, oni misle da će njeni popustiti tek kada se budu venčali, što planiraju da urade u oktobru.

  • DETALJI ŽURKE SRPSKIH KOŠARKAŠA U PARIZU: BOGDAN DRESOM PLATIO MUZIKU!

Srpski košarkaši su, posle osvajanja olimpijske bronze u Parizu, napravili nezaboravnu žurku u francuskoj prestonici o kojoj bruji ceo svet, a za štimung je bio zadužen Srđan Grujičić s bendom Sanel grupa maks.

On je za Srpski telegraf i portal Republika rekao da mu je bila bezgranična čast da s našim divovima proslavi veliki uspeh.

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 15. avgust

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (11)

Loading
Tara

15.08.2024 07:41

Misljenje gradjana je uvek na prvom mestu.

Lajkon

15.08.2024 08:07

Svaka čast za ovo. Ne mogu da kažemm da je Vučić matirao, ali je svakako dao ponudu koju retko ko daje, da vođa protesta bude u timu ko će istraživati posledice potencijalnog rudarenja litijuma.

DADA

15.08.2024 08:16

Veoma je lepo videti da je veliki broj građana došao da priča i sasluša predsednika.

DADA

15.08.2024 08:17

Vučić se trudi da bude uz narod i da čuje potrebe i brige naroda.