GO SNS GORNJI MILANOVAC OŠTRO OSUDIO SINOĆNJE IŽIVLJAVANJE NAD BEOGRADOM: Šolak i pijuni imaju samo jedan cilj - preko litijuma srušiti Vučića!

Autor:

Vesti

11.08.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopštenje GO SNS Gornji Milanovac prenosimo u celosti!

GO SNS GORNJI MILANOVAC OŠTRO OSUDIO SINOĆNJE IŽIVLJAVANJE NAD BEOGRADOM: Šolak i pijuni imaju samo jedan cilj - preko litijuma srušiti Vučića!

Foto: Promo foto/Tanjug

 - Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu na čelu sa predsednikom Dejanom Kovačevićem najoštrije osuđuje nasilje i nasilno zauzimanje međunarodne pruge, stanice Prokop, moto puta, mosta Gazele, izazivanje saobraćajnih nesreća, fizičkih sukoba i sprovođenja nasilja manjine nad većinom nakon takozvanih ekoloških protesta u Beogradu protiv litijuma koji imaju samo jedan cilj, a to je ukloniti Vučića. 

Jasno je da iza jučerašnjeg divljanja lažnih ekologa i pokušaja rušenja vlasti pod izgovorom brige za ekologiju stoji Šolak sa svojim političkim pijunima od Dragana Đilasa, Ćute do Marinike Tepić za koju nam je drago da je prvi put videla železničku stanicu pošto za vreme njihove vlasti nisu izgradili ni metar ne samo železnice nego bilo čega. 

Pozivamo nadležne organe da primene zakon prema svim izvršiocima krivičnih dela na jučerašnjim protestima i dešavanjima nakon njih. 

Takozvana opozicija po ko zna koji put je pokušala da obmanom ljudi sa lažnom brigom za njihovo zdravlje na ulici nasilnim putem promeni vlast pošto na izborima iz godine u godinu im to ne uspeva. Narod ih neće. Narod podržava politiku Aleksandra Vučića koji se bori za ekonomski prosperitet i napredak Srbije.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu daju punu podršku Aleksandru Vučiću u ovoj borbi za Srbiju i nikada neće dopustiti da manjina teroriše većinu i pristojan narod koji svoju političku volju izražava na izborima a ne na ulici - navodi se u saopštenju GO SNS Gornji Milanovac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading