RAZGOLIĆENI I POGUBLJENI! GNUSNO PONAŠANJE SIMPATIZERA OPOZICIJE: Mrtav pijan se izvalio na stanici Prokop

Autor:

Vesti

11.08.2024

00:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza sebe su ostavili i smeće

RAZGOLIĆENI I POGUBLJENI! GNUSNO PONAŠANJE SIMPATIZERA OPOZICIJE: Mrtav pijan se izvalio na stanici Prokop

Foto: Privatna arhiva

Nasilje, haos i sramota obuzeli su Beograd, a sve to u režiji opozicije predvođene tajkunima Draganom Šolakom i Draganom Đilasom. Nakon što su blokirali Terazije, opozicioni protesti su se nastavili sa maltretiranjem građana i blokiranjem ključnih pruga i saobraćajnica, uključujući stanicu Prokop, stanicu Novi Beograd i Gazelu.

Osim što su za sobom ostavili smeće, na snimcima koji su objavljeni vide se pijanci raspojasani i dezorijentisani, koji čak sede na pruzi, ugrožavajući sopstvenu i tuđu bezbednost. Ovakvo ponašanje građana koji učestvuju u demonstracijama samo dodatno pogoršava već napetu situaciju u Beogradu.

Ovo nije prvi put da opozicija koristi nasilje i blokade kao sredstvo političkog izražavanja. U prethodnim protestima, videli smo slične scene haosa i nasilja, što dodatno ukazuje na nedostatak odgovornosti i racionalnog političkog delovanja opozicije.

Kao rezultat ovakvih događaja, najveće žrtve postaju građani koji trpe posledice blokada i nasilja. Saobraćajne gužve, otežano kretanje i ugrožena bezbednost samo su neke od posledica koje građani trpe zbog političkih obračuna i demonstracija.

Podsetimo, i Dragoljub Draža Petrović, urednik lista "Danas" rekao je na N1 da ne razume zašto su demonstranti blokirali prugu jer će to iznervirati građane.

- Stvarno ne znam zašto su blokirali prugu! To je važan deo saobraćajne infrastrukture, ljudi se u velikoj meri voze vozovima, imamo Soko koji je jedna od dobrih stvari koja je urađena.

 

 

- Mislim da će više tu građani koji se voze vozom da budu besni! - rekao je Dragoljub Draža Petrović.

Nikola Ristić i njegova grupacija iz Građanskih inicijativa zauzeli su železničke pruge u novoj stanici Prokop i poručio:

 

 

"Znamo da ste poneli razbibrige, može pesma, može igra...ZABAVA JE POČELA!"

On i njegovi uopšte i nisu razmišljali da će sada običnom narodu otežati život da doputuju brzim vozom na posao do Beograda iz Novog Sada ili do svoje porodice

Inače, Nikola Ristić je u već duže vreme jedno od najpreoznatljivijih  lica na protestima opozicije. Poznat je po tome što se zalaže za nezavisno "Kosovo", kao po to tome što se zalaže za priznanje genocida u Srebrenici.

U nekoliko prilika je od strane opozicionih medija predstavljan kao "student", što je i posle i sam negirao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading