KREIRANJE HAOSA I NASILNO RUŠENJE REŽIMA! Brnabić o Šolakovoj fabrici laži: "Kad je bilo važno da se štiti istina, nigde ih nije bilo"

Autor:

Vesti

10.08.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čemu onda medijska udruženja, šta štite, zbog čega postoje, ako niko od njih nije upozorio na kršenje svih mogućih kodeksa od strane N1, Nova, Danas, Radar, i ostalih?"

KREIRANJE HAOSA I NASILNO RUŠENJE REŽIMA! Brnabić o Šolakovoj fabrici laži: "Kad je bilo važno da se štiti istina, nigde ih nije bilo"

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ, Twitter/Ana Brnabic

Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine Srbije, oglasila se na svom profilu na društvenoj mreži X povodom najavljenih protesta opozicije, koja će pod paravanom ekološkog protesta pokušati nasilno da ruši vlast na ulicama Beograda. Ona je reagovala na obmane koje opozicija plasira u svojim medijima i na to kako je Dragan Šolak organizovao medijsku kampanju sa ciljem zastrašivanja građana i stvaranja opšte panike.

- Pred današnji skup u Beogradu, neka ostane zapisano da ni jedno udruženje medija ili novinara, slovom i brojem NI JEDNO - ni UNS, ni NUNS, ni Savet za štampu, ni ANEM, ni bilo koje drugo od njih milion koja, valjda, postoje da bi čuvala neke standarde istinitog i profesionalnog informisanja javnosti, nije reagovalo na hiljade tekstova koje su štancovali i štancuju Šolakovi mediji, a koji su svi do jednog promovisali laži u cilju kreiranja panike i haosa, pozivanja ljude na ulice i nasilnog rušenja režima - napisala je Brnabić.

 

 

- Čemu onda medijska udruženja, šta štite, zbog čega postoje, ako niko od njih nije upozorio na kršenje svih mogućih kodeksa od strane N1, Nova, Danas, Radar, i ostalih? Kad je bilo važno da se štiti istina, nigde ih nije bilo. Gromoglasnom tišinom su pustili da određeni mediji divljaju u interesu svog vlasnika i drugih koji žele haos u Srbiji. Da ne pominjem uopšte da ih na to nisu podsetile ni sve one međunarodne organizacije i ambasade koje ih decenijama finansiraju upravo zbog toga. Nikom ništa - piše u objavi na društvenoj mreži X.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Irma

10.08.2024 16:49

Većina neće podržati haos niti poverovati u laž opozicije!!

Ninaa

10.08.2024 16:50

Spremaju proteste nasilje, i nista osim nasilja ne znaju. Licemeri, lazovi, jeftini politikanti, hoce silom na vlast.Policija, treba da zaustave ovo maltretiranje gradjana, i da nas puste normalno da zivimo i razvijamo se

Pele

10.08.2024 16:50

Promocija laži u cilju stvaranja haosa je ozbiljna pretnja za društvo!!

Sima

10.08.2024 16:51

Nece im poci za rukom da naprave haos...