OVO ĆETE PAMTITI ZA CEO ŽIVOT! Vučić poslao poruku omladini koja putuje u Kinu: "Ako ne učimo najmanje dva-tri sata dnevno..."

Autor:

Vesti

08.08.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik ispratio studente i srednjoškolce u našu bratsku zemlju.

OVO ĆETE PAMTITI ZA CEO ŽIVOT! Vučić poslao poruku omladini koja putuje u Kinu: "Ako ne učimo najmanje dva-tri sata dnevno..."

Foto: Tamara Pavišić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas srpskim učenicima i studentima koji u okviru programa Međunarodne kulturne razmene mladih putuju u Kinu da je to moderna i uređena država koja se ubrzano razvija i da će poseta biti izuzetna prilika za njih da mnogo toga nauče o toj zemlji što će pamtiti celog života.

"Ovo je za njih izuzetna prilika da nauče nešto o nastanku civilizacije, o tome kako kojom brzinom se razvija današnja Kina, i dobar deo ili čitava Azija, a istovremeno da vide koliko je Kina moderna i uređena zemlja, koliko toga možemo od Kine da naučimo i koliko toga možemo da dobijemo sarađujući sa Kinom", rekao je Vučić u Palti Srbija na prijemu srpskih studenata i srednjoškolca koji putuju u Kinu.

Dodao je da veruje da će vreme provedeno u Kini za njih predstavljati nešto najvažnije u poređenju sa prethodnim godinama provedenim u školi.

Republika

Foto: Tamara Pavišić

Predsednik Aleksandar Vučić

On je dodao da učenicima posvećenost, učenje, saznavanje rad niko ne može da oduzme.

Ovo što ćete da vidite i da naučite i u kineskim gradovima, ali i u kineskim fabrikama, kompanijama, nešto je što ćete pamtiti za ceo život - poručio je Vučić.

On je podsetio da je od Šimona Peresa naučio da srednjoškolci i studenti koji ne rade bar po dva sata dnevno nemaju šansu da budu uspešni i nemaju šansu da budu uspešni u budućnosti. 

Takođe sam naučio da mi, stariji, ukoliko ne učimo najmanje dva-tri sata dnevno, nemamo nikakvu šansu za opstanak i uspeh - istakao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading