DRŽAVA SMANJUJE BEZOBRAZNE MARŽE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

08.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

DRŽAVA SMANJUJE BEZOBRAZNE MARŽE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Vladimir Lukić

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 8. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

RASNI RAT POTRESA ENGLESKU! Zaigrala mečka i pred britanskim vratima!

Samo za prvih pet dana sukoba domaćeg stanovništva i migranata u Velikoj Britaniji zapaljeno je nekoliko stanica policije, a uz desetine povređenih uhapšeno je 430 osoba koje su učestvovale u neredima. Vlasti pomno prate kako se sukobljene strane organizuju preko društvenih mreža i najavljuju da najgore tek dolazi, a nakon prvih poziva da se i vojska izvede na ulice američki milijarder Ilon Mask zaključio je da Velika Britanija neminovno klizi u građanski rat.

PROJEKAT JADAR BEZBEDAN: Lažima protiv procvata Srbije!

Protiv projekta "Jadar" svakog dana vodi se sve intenzivnija kampanja širenja laži o projektu "Jadar" i zastrašivanja građana, pri čemu je iz nacrta Studija o proceni uticaja na životnu sredinu jasno da od toga ništa nije tačno.

U Studiji, iza koje stoje renomirani stručnjaci s naših fakulteta, iznete su naučno dokazane činjenice koje protivnici projekta ignorišu. Zlonamerno se plasiraju lažne vesti da će projekat imati destruktivne i negativne uticaje na životnu sredinu i zdravlje ljudi.

SAZNAJEMO! Država smanjuje bezobrazne marže!

Država će zaustaviti pljačkanje građana pomoću nerezonski visokih marži koje sprovode pojedini bahati proizvođači, trgovci i distributeri.

Kako saznaje Srpski telegraf, ovo pitanje pokrenuo je premijer Miloš Vučević, uz punu podršku predsednika Aleksandra Vučića, na jučerašnjoj sednici Saveta za koordinaciju akivnosti i mera za rast bruto domaćeg proizvoda (BDP). Prema rečima našeg sagovornika, koji je prisustvovao sastanku na kojem su, između ostalih, bili svi ministri i guvernerka Jorgovanka Tabaković, ovo će biti prioritet u narednom periodu.

SRBIJO, RADUJ SE! Delfiini ubili boga u Grcima!

Nikad ne potcenjuj srce šampiona. Već otpisani vaterpolisti Srbije uspeli su da izbore polufinale Olimpijskih igara pošto su posle neverovatne drame savladali selekciju Grčke, rezultatom 12:11, pogotkom Nikole Jakšića na 1,2 sekunde pre kraja.
Nakon loših partija u grupi niko nije verovao da je san o odbrani olimpijskog zlata i dalje živ. Ipak, već od samog starta je bilo jasno da su "delfini" ušli u meč mnogo bolje nego protiv Mađarske. Videli smo po tri pogotka na obe strane, Grci su uglavnom bili u prednosti, ali je naš tim preko Mandića i braće Rašović održao korak i prvu deonicu završio u egalu (3:3).

 

BOGATI HONORARI! Otkrivamo učesnike Elite 8!

Čim se završila "Elita 7", u kojoj je pobedila Anita Stanojlović, odmah su krenule i spekulacije o potencijalnim učesnicima predstojeće osme sezone popularnog rijalitija, kao i o njihovim vrtoglavim honorarima.
U međuvremenu, pojedini učesnici "Elite 8" već su potvrdili svoje učešće, dok drugi iz određenih razloga i dalje drže javnost u neizvesnosti.
Tako su poznate majka i ćerka Marija i Miljana Kulić, koje od starta nagoveštavaju da će Miljana dug, koji zbog diskvalifikacije ima prema produkciji TV, vraćati ulaskom u osmicu, dodatno zagolicale maštu šaljivim objavama kojima aludiraju na ponovno učešće u rijalitiju.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 8. avgust 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading