"POZIVATI NA SMRT JE OPAKO I OPASNO": Vujović reagovala na sramne izjave upućene Vučeviću

Autor:

Vesti

29.07.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno je što ti mediji omogućavaju prostor pojedincima koji priželjkuju smrt premijera, rekla je Vujović.

"POZIVATI NA SMRT JE OPAKO I OPASNO": Vujović reagovala na sramne izjave upućene Vučeviću

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

Irena Vujović, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, potpredsednica Vlade i ministarka zaštite životne sredine osudila je sramne izjave na račun premijera Srbije, Miloša Vučevića.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Osuđujem uvredljive, sulude i krajnje zlonamerne komentare upućene na račun predsednika Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića, nakon objave vesti da je pozitivan na korona virus.

U atmosferi medijskog linča koju godinama unazad kreiraju i promovišu mediji bliski opoziciji, ni ne čudi što njihovi verni čitaoci imaju potrebu za prizivanjem čak i najstrašnijeg ishoda virusa, od kojeg je nažalost, mnogo ljudi u našoj zemlji i širom sveta preminulo.

Strašno je što ti mediji omogućavaju prostor pojedincima koji priželjkuju smrt premijera, ali me takav potez sa njihove strane uopšte ne iznenađuje s obzirom na njihovu političku zaleđinu.

Pozivati na smrt predsednika Vlade je opako i opasno i apelujem na sve činioce političkog i javnog života da se dozovu pameti i da se ova medijska hajka na predstavnike vlasti što pre zaustavi.

Predsedniku Vlade, a pre svega velikom prijatelju i dragom kolegi, želim brz i uspešan oporavak - istakla je Vujović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading