TRGOVINA, KULTURA I REGIONALNA STABILNOST U FOKUSU! Vučić razgovarao sa Bocan-Harčenkom: Zahvalni smo Rusiji na doplomatskoj podršci u međunarodnoj areni! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.07.2024

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan sastanak!

TRGOVINA, KULTURA I REGIONALNA STABILNOST U FOKUSU! Vučić razgovarao sa Bocan-Harčenkom: Zahvalni smo Rusiji na doplomatskoj podršci u međunarodnoj areni! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom.

Veoma dobar sastanak sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Dogovorili smo zajedničko obeležavanje 80. godišnjice pobede nad fašizmom i oslobođenje Beograda.


Razgovarali smo o temama od zajedničkog interesa, posebno u oblastima kao što su trgovina, kultura i regionalna bezbednost. Ponovio sam zahvalnost Ruskoj Federaciji na diplomatskoj podršci Srbiji u međunarodnoj areni u pitanjima koja su od suštinskog značaja za našu zemlju.

Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj situaciji u zemlji i regionu, a ja sam ponovio dosledan stav Srbije koja se zalaže za dijalog i diplomatska sredstva u rešavanju sporova u međunarodnim odnosima, kao i da je Srbija spremna da učestvuje u svim inicijativama koje za cilj imaju trajni mir i stabilnost
- napisao je predsednik na Instagramu.

 

 

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas reprezentativcima Srbije u streljaštvu Zorani Arunović i Damiru Mikecu koji su obezbedili prvu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Pri kraju razgovora sa ambasadorom Ruske Federacije Bocan-Harčenkom, dobio sam najlepšu vest iz Pariza. Damir i Zorana su nam doneli prvu medalju na OI u Parizu. Čestitam im i hvala im na svemu što su učinili za Srbiju, a da iskreno priznam, mojoj sreći nema kraja! - napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav. 

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading