VUČIĆ DANAS DA BOCAN-HARČENKOM! Važan sastanak sa ruskim ambasadorom

Autor:

Vesti

29.07.2024

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tačno u 9

VUČIĆ DANAS DA BOCAN-HARČENKOM! Važan sastanak sa ruskim ambasadorom

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen, Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas s ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom.

Sastanak u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike počinje u 9 časova, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika.

Predsednik Srbije oglasio se juče na društvenim mrežama.

Svako ko prati šta radi Srbija, jasno mu je da mi nismo ničiji pioni, ni ruski, ni američki, niti bilo čiji drugi, i nikada nećemo biti. Mi smo slobodarski narod koji je uvek, više od svega, cenio i ginuo za svoju slobodu - napisao je predsednik Vučić na svom instagram profilu avucic.

Inače, predsednik Francuske Emanuel Makron dolazi u posetu našoj zemlji 5. ili 6. septembra, najavio je prvi čovek Srbije Aleksandar Vučić. On je tako treći državnik u poslednjih pet meseci u čijoj se agendi našao i Beograd.

Početkom maja u poseti je bio prvi čovek Kine, jedne od najuticajnijih zemalja sveta, Si Đinping, koji je tokom evropske turneje pored Beograda posetio još samo Budimpeštu i Pariz, dok je nemački kancelar Olaf Šolc boravio u prestonici Srbije 18. i 19. jula.

- Do 5. ili 6. septembra može da se očekuje poseta Markona Srbiji - naveo je Vučić iz Pariza, gde je prisustvovao otvaranju Olimpijskih igara.

Predsednik Srbije je ocenio da je posle posete nemačkog kancelara Olaf Šolca i predsednika Kine Si Đinpinga malo svetskih zemalja imalo takve posete u kratkom roku kao što ih ima Srbija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading