MINISTAR MALI O ĐILASU: "Verovali ili ne, uplatio mi je 83.703 dinara"!

Autor:

Vesti

24.07.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vanrednoj sednici Skupštine Srbije obratio se i ministar Siniša Mali!

MINISTAR MALI O ĐILASU: "Verovali ili ne, uplatio mi je 83.703 dinara"!

Foto: Tanjug/Tara Radovanvoić, Strahinja Aćimović

Ministar finansija Siniša Mali otkrio je danas na sednici Skupštine Srbije detalje tužbe Dragana Đilasa protiv njega.

- Tužio mene Dragan Đilas za povredu časti i ugleda pošto sam označio njega kao osobu koja krade, čitaj lopov. Prvi osnovni sud odbio je naravno tužbeni zahtev Dragana Đilasa, kaže da sam u pravu, čitaj i sud misli da je Dragan Đilas lopov, ono što misle i građani Srbije takođe - navodi Mali.

Kako je rekao, Đilas se žalio drugostepenom Vrhovnom kasacionom sudu

- Verovali ili ne dobijem ja od izvršitelja takođe potvrdu da mi je uplaćeno 83.703 dinara od Dragana Đilasa na ime te presude i svega ostalog. Jedan sam od retkih koji je nešto naplatio od Đilasa, ali samo da znate to je samo zbog toga što sam ga nazvao lopovom, da krade i sud je to i potvrdio - rekao je Mali. 

Podsetimo, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić - Srbija sutra“ Milenko Jovanov reagovao je na današnje obraćanje narodnog poslanika Dragana Đilasa u Narodnoj skupštini i, između ostalog, poručio da ne zna ko su kumovi Dragana Đilasa, niti ga to zanima.

- Za razliku od njih koji se bave decom predsednika Vučića, ja ne znam ni ko su Đilasova deca, ni kako se zovu, i ponosim se time. Ali, zato znam ko je senator Bob Menendez, iz novina znam, to je ovaj čovek koji na fotografiji stoji pored gospodina Stefanovića, gospođe Tepić i gospodina Đilasa. Taj čovek je osuđen jer je bio, između ostalog, u bliskim poslovima i vezama sa Gazmendom Litom zvanim Gas, rođenim bratom političara iz Demokratske stranke u Albaniji, osuđenom za vođenje kockarnica albanske mafije u SAD - naveo je Jovanov.

Prema njegovim rečima, senator Menendez pozivao je na uvođenje sankcija Srbiji, zagovarao oštrije taktike Prištine u pregovorima sa Beogradom, zatražio od američke administracije da se posveti pitanju Albanaca u Preševskoj dolini, tražio kritičkiji odnos prema Srbiji i predsedniku Vučiću…

Takođe, kako je objasnio Jovanov, tražio je da SAD uvede sankcije Srbiji zbog povećanog uvoza oružja iz Rusije.

- Na tim sankcijama su se verovatno našli Menendez i Đilas i ostali. To im je zajednička tema, jer su i oni tražili sankcije za Srbiju u Evropskom parlamentu -objasnio je Jovanov, pokazujući fotografiju.

On se, takođe, osvrnuo i na to što je Dragan Đilas nazvao Milorada Dodika mečkom Božanom.

- Što se tiče uvrede upućene Miloradu Dodiku, pogledajte ovu drugu fotografiju, na kojoj su Vuk Jeremić, Boris Tadić, Milorad Dodik i Dragan Đolas. Da, ovaj ovde što se smeška i što priča sa Dodikom jeste Dragan Đilas. Dok je on bio na vlasti, sretao se sa Dodikom i Dodik tad nije bio mečka Božana - zaključio je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Vlada

24.07.2024 18:13

To sto je Mali rekao svi misle

Tanja

24.07.2024 18:14

Đilas je najveći propalitet koji je Srbiju pokrao. Najveći lopov u istoriji Srbije.

Doca

24.07.2024 18:20

Tako je Sinisa iznosi informacije

Tsse

24.07.2024 18:23

Menandez je srbomrsac i ne bi trebao da se slika ni sa jednim Srbinom.