JOVANOV ODUVAO ĆUTU: "Buzundžija i rent a poslanik, još cenovnik da okači oko vrata"

Autor:

Vesti

24.07.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanov je Ćutu upitao gde mu se nalaze pare sa računa stranke?

JOVANOV ODUVAO ĆUTU: "Buzundžija i rent a poslanik, još cenovnik da okači oko vrata"

Foto: Tanjug/printscreen

Reagujući na nepristojno ponašanje poslanika Aleksandra Ćute Jovanovića, koji je po običaju vikao i vređao tokom današnje sednice Narodne skupštine, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija sutra“ Milenko Jovanov rekao je da su narodni poslanici i javnost Srbije, zahvaljujući ministru Goranu Vesiću, saznali nekoliko važnih stvari o Jovanoviću Ćuti i videli da on ne radi ništa za džabe.

- On je jedan rent a poslanik, još samo cenovnik da okači oko vrata i da svako zna da može da ga iznajmi za ono što mu treba - poručio je Jovanov i objasnio način na koji Jovanović funkcioniše: Kada Ćutin kum seče stabla, to je u redu, to je plaćeno, to može. Kada treba da se brane Nedeljice, dobije pet ari njive i onda brani Nedeljice. Kad treba reka u cev, može i to – predsedniče, imamo drugar i ja sjajan projekat, hajde nam pogurajte - kad je zaskočio predsednika Vučića, a kad projekat ne prođe, onda je protiv toga da se trpaju reke u cev. Tamo gde on ima koristi, tamo će da preti hapšenjima, da legne na prugu (molim ga da to ne radi), jer čovek ima cenu za svaku akciju koju vodi. I nije on nikakav gerilac, ni ekološki aktivista, on je jedan čovek na iznajmljivanje, koga neko ko želi da zaštiti neki svoj interes mimo zakona, angažuje da halabuče ne bi li skrenuo pažnju javnosti na svoj problem. Ćuta je najobičniji buzundžija, samo što ovo nije Boj na Kosovu. U redu je to što ga je Đilas doveo ovde da bude buzundžija, ali mora da prestane da preti ljudima i da počne da se ponaša koliko može civilizovano - rekao je Jovanov.

Na kraju replike, Jovanov je Ćutu upitao gde mu se nalaze pare sa računa stranke?

- Ljudi te napuštaju zato što si skinuo pare sa računa stranke. I to si uradio, a ovamo glumiš neku poštenjačinu. Država ti prebacuje pare, a pare završavaju u tvojim džepovima, ne za stranku, nego za tebe lično. Da li smeš da odeš u Pirot, gde ti je narodna poslanica iz Pirota i zašto je otišla od tebe - upitao je Jovanov, kojeg je Ćuta tokom ove replike sve vreme najbrutalnije psovao.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading