NAJJEFTINIJI POLITIČKI POENI I NASTAVAK ANTISRPSKE AGENDE! Kurti tražio međunarodnu istragu zbog Fatona Hajrizija, pa otkrio SVOJE PRAVE NAMERE

Autor:

Vesti

24.07.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se krije iza reči lažnog premijera Aljbina Kurtija.

NAJJEFTINIJI POLITIČKI POENI I NASTAVAK ANTISRPSKE AGENDE! Kurti tražio međunarodnu istragu zbog Fatona Hajrizija, pa otkrio SVOJE PRAVE NAMERE

Foto: Tanjug/AP, Tanjug/STR, Printscreen/Youtube/KTV - Kohavision

Lažni premijer Aljbin Kurti pozvao je građane tzv. Kosova da ne nasedaju na euforiju heroizacije i romantizacije Fatona Hajrizija, koji je likvidiran od strane pripadnika MUP-a Srbije, nakon što je ubio jednog, a ranio drugog srpskog policajca.

Kurti je na sednici "Vlade" u sredu zatražio lokalnu i međunarodnu istragu kako bi se razjasnilo sve što se dogodilo Fatonu Hajrizu, od njegovog bekstva u Srbiju do likvidacije.

"Pozivam građane da ne nasedaju na euforiju heroiziranja i romantiziranja Fatona Hajrizija. Rodoljub na Kosovu je narednik Afrim Bunjaku, koji je ubijen u Banjskoj. Heroji su 23 pripadnika policije koji su pali na dužnosti i dokazali svoju posvećenost služenju do požrtvovanosti“, rekao je premijer.

Vučić o Banjskoj

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, održao je 17. marta govor povodom obeležavanja Dana sećanja na 17. mart 2004. godine, kada je došlo do Pogroma na Kosovu i Metohiji. 

Republika

Foto: TANJUG/STR

Banjska 24.9.2023.

Vučić je istakao značaj ovog događaja i postavio pitanje javnosti - da li znaju zašto se Banjska dogodila. Naglasio je da je to bilo zbog laži koje su upućene srpskom narodu na KiM, te da su ljudi na barikadama bili prevareni i izmanipulisani.

- Zato što su lagali naš narod na KiM. Lagali su te momke koji su bili na barikadama. Što su obećali i potpisali. Ja sam ih lagao kada sam im obećao da ih neće juriti kao zečeve. Pa su ih onda jurili. Zamislite, neko je hteo da sačuva svoju kuću i slobodu. Ne boli mene to. Mene boli kada u Srbiji vidim one koji misle da dodvoravanjem takvima misle da mogu da urade nešto. Nisu oni napali, mene ili te momke zato što neke druge više vole. Ne, te druge preziru, već zato što hoće da slome Srbiju - rekao je predsednik.

Kurti je kritikovao i Tužilaštvo koje još nije podiglo optužnicu protiv Milana Radoičića.

„Danas se navršava 10 meseci od ubistva Afrima Bunjaka. Na Kosovu još nije podignuta optužnica protiv Milana Radoičića - 10 meseci nije bilo dovoljno da naše tužilaštvo podigne optužnicu, ali nije trebalo ni 10 sati da se ispita ministarka pravde o statusu na Fejsbuku“, dodao je Kurti.

Lažna ministarku Albulenu Hadžiu je dva dana zaredom (ponedeljak i utorak) intervjuisalo Specijalno tužilaštvo nakon što je pre nekoliko dana putem Fejsbuk statusa tvrdila da je poslednja bekstva iz zatvora na Kosmetu omogućila i organizovala Srbija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading