SINHRONIZOVANA AKCIJA I DEHUMANIZACIJA PREDSEDNIKA I NJEGOVE PORODICE NE PRESTAJE!

Autor:

Vesti

12.07.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštra reakcija potpredsednika Opštinskog odbora SNS Voždovac

SINHRONIZOVANA AKCIJA I DEHUMANIZACIJA PREDSEDNIKA I NJEGOVE PORODICE NE PRESTAJE!

Foto: PIO fond

Relja Ognjenović, član Glavnog odbora SNS i potpredsednik Opštinskog odbora SNS Voždovac reagovao je na najnovije pretnje predsedniku Vučiću i njegovoj porodici. 

Njegovu reakciju prenosimo u celosti:

"Dok naš predsednik osuđuje zločine nad Bošnjacima i svim drugim narodima, orkestrirani napadi na njega i njegovu porodicu ne prestaju, a naša opozicija svojski se potrudila da opravda očekivanja stranih mentora koji ih plaćaju.

Juče se na navršilo devet punih godina od kada je Aleksandar Vučić boravio u Potočarima kako bi odao počast žrtvama Srebrenice. Dok je, kao tadašnji premijer pokušao da zaraćenoj strani pruži ruku u znak dobre volje i da oda počast žrtvama rata, na njega je izvršen pokušaj ubistva. I umesto da govorimo o hapšenju odgovornih, danas je poslata još gora poruka i to u vidu pretnji, jer pojedini domaći mediji, pod dirigentskom palicom Dragana Šolaka, slave i veličaju sramnu izjavu Munire Subašić iz "Majki Srebrenice" koja upućuje pretnje predsedniku i njegovoj deci pod parolom "Vučić treba da očekuje kaznu od Alaha".
Da li oni na pruženu ruku i poruku mira odgovaraju da neko treba da brine za svoj i život svoje dece i na taj način poručuju da će uraditi ono što im pre devet godina nije pošlo za rukom?

Ne, to nisu poruke mira ni od strane bošnjačkog naroda, ni od stranih medija, a posebno nisu od naših medija.

Ali, istrajaćemo zejedno da podržimo našeg predsednika Aleksandra Vučića, da mi pošaljemo poruku da nijedan rat nije doneo ništa dobro i osudićemo svaku pretnju smrću!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading