KRALJ PROPADANJA! Kurti pokrao narod, uništio odnose sa Amerikom, navukao sankcije svojoj lažnoj državi, A SADA SPREMA NOVU AKCIJU!

Autor:

Vesti

05.07.2024

11:07 >> 11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pare u džepovima, narod gladan, ali nije dosta, Kurti hoće još!

KRALJ PROPADANJA! Kurti pokrao narod, uništio odnose sa Amerikom, navukao sankcije svojoj lažnoj državi, A SADA SPREMA NOVU AKCIJU!

Foto: Tanjug/AP, YouTube/Printscreen/Kosovo Online

Aljbin Kurti

Poslanik Demokratske partije Kosova Hisen Beriša izjavio je da oktobar nije pogodan za održavanje izbora, jer će Vlada Aljbina Kurtija uraditi sve da ostane na vlasti po svaku cenu, piše Gazeta blic.

"Ne vidim oktobar kao pogodno vreme za izbore jer će premijer Kurti i njegova vlada ostati na vlasti po svaku cenu. Cilj im je da nastave da kradu od građana Kosova i zloupotrebljavaju budžet sa ugovorima i subvencijama za kompanije i njihove NVO, kao i da šire korupciju u energetskom i drugim sektorima", rekao je Beriša.

Dodao je da se Kurtijev režim mora zaustaviti, na šta se nadovezao član rukovodstva DSK Berat Rukići, koji kaže da je povećenje platnog koeficijenta na kraju mandata vlade lažnog kosovkog premijera Aljbina Kurtija kupovina glasova novcem poreskih obveznika, piše Ekonomija onlajn.

Rukići je kritikovao aktuelnu vlast na tzv. Kosovu, rekavši da ništa nije urađeno za dobrobit građana.

"Kada je u pitanju povećanje plata, mora se najpre preispitati budžet, to je procedura koja se mora proći. Ove odluke su političke i glasovi se kupuju novcem poreskih obveznika. Vlada nije uradila ništa, ali je uticala na pogoršanje blagostanja građana. Nepromišljena i zakasnela odluka u izborne svrhe", rekao je Rukići.

Pored uništavanja života svih pojedinaca na teritoriji Kosova i Metohije osim sebi i njemu bližnjih, ekspert za politička pitanja Ardita Duši ocenila je da je Kurti odnose tzv. Kosova i Sjedinjenih Američkih Država doveo na najniži nivo ikada, prenosi Dukađini.

"Odnosi Kosova i Amerike nikada nisu bili na slabijoj i nižoj tački. Hovenijerove poruke bile su jasne za vladu, kako po pitanju ZSO, tako i po pitanju bezbednosti. Ambasador je rekao da bezbednost na Kosovu štiti Kfor", kazala je Duši.

Dodaje da je to bila poruka za Kurtija koji pitanje rata koristi u predizborne svrhe.

Duši je rekla i da je Kurti kontradiktoran u vezi sa nacrtom statuta ZSO, jer je, kaže ona, sam prihvatio nacrt, rekao da ga prihvata, tražio potpis, a sada ga opisuje kao "non-pejper".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

05.07.2024 13:21

Najgori političar Kurti, i albance je unazadio.