HRVATSKOM INDEXU NI SAT VREMENA NIJE TREBALO DA POTVRDI SVE ŠTO JE VUČIĆ REKAO! Naš predsednik im glavna tema, više od hrvatskog predsednika i premijera ZAJEDNO! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.07.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dokazuju da je sve što kaže tačno!

HRVATSKOM INDEXU NI SAT VREMENA NIJE TREBALO DA POTVRDI SVE ŠTO JE VUČIĆ REKAO! Naš predsednik im glavna tema, više od hrvatskog predsednika i premijera ZAJEDNO! (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Facebook

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije rekao je da predsednik Crne Gore Jakov Milatović i premijer Milojko Spajić treba da se izjasne i kažu da li je on idejni tvorac rezolucije o genocidu u Jasenovcu, te da li je on vršio pritisak na njih da se taj dokument usvoji u crnogorskom parlamentu, ovako počinje samo jedan u nizu tekstova koji je opet osvanuo u hrvatskim medijima.

To je potvrda svega onoga što je samo sat ranije predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio na konferenciji za štampu nakon sednice proširenog kolegijuma načelnika Generalštaba da je u Hrvatskoj od početka godine u medijima napisano više tekstova o njemu nego o hrvatskom predsedniku i premijeru zajedno!

Foto: printscreen/index.hr

Hrvatski mediji

On je, između ostalog, na konferenciji rekao da su mediji u regionu, Crnoj Gori i Hrvatskoj, usmereniji na pisanje o njemu, nego o sopstvenim zvaničnicima.

Krivac mora da bude Vučić, ko će. Imam konkretno pitanje, ako sam ja, vidim da iz crnogorskog rukovodstva govore da je rezolucija o Jasenovcu doneta pod pritiskom Beograda, ne izgovaraju moje ime jer bi to bila laž, ali očigledno je. Moje pitanje je za predsednika CG i predsednika vlade CG da li sam ih ikad pozvao telefonom da pitam i da li je moja ideja bila rezolucija o Jasenovcu, kažite. Ili je to bila vaša ideja da objasnite narodu u CG da ćete da pronađete nešto na čemu ćete da se izvučete. Kad sam pitao Spajića, rekao je: "Usvajamo." Nijednom ih nisam pozvao, čak ni Mandića. Vidite kako je s lažovima, morate da pronađete krivca - rekao je Vučić, pa dodao:

- Pitam ih da li se stide rezolucije koju su doneli, ne mislim da je loša, nego ona prethodna koju ste donosili, a te ne vidim da se stidite. Što se tiče Hrvatske, želim ih još mnogo tekstova, što više pišu, biću uvereniji da radim dobar posao za svoju zemlju. Ponosan sam na to što imam dovoljno snage, energije i hrabrosti da im se suprotstavim- rekao je Vučić.

A mi se pitamo, koji je ovo po redu tekst u kome pominju Vučića i da li su danas pomenuti hrvatski predsednik ili premijer i koliko?

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Gaga

03.07.2024 13:06

Hrvati bi voleli da imaju presednika kao sto je Vucic! Zato i prate sve sto govori!!

Milos

03.07.2024 13:24

Hrvatski mediji imaju ogroman kompleks od Vucica i Srbije.

Zora

03.07.2024 14:56

Vučić je rekao istinu o hrvatskim medijima. Non stop pišu o njemu.

Basta

03.07.2024 17:21

Opet pokazuju svoje komplekse, nista novo. Bolestan i genicidan narod su hrvati.