SABOR POSVEĆEN BUDUĆNOSTI! VUČIĆ SE OGLASIO NAKON MOLEBANA: Da sve nesloge ostanu iza nas i da pošaljemo poruku mira (FOTO)

Autor:

Vesti

08.06.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić se oglasio na svom Instagram profilu.

SABOR POSVEĆEN BUDUĆNOSTI! VUČIĆ SE OGLASIO NAKON MOLEBANA: Da sve nesloge ostanu iza nas i da pošaljemo poruku mira (FOTO)

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas, povodom prvog svesrpskog sabora "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska" molebanu za Republiku Srbiju i Republiku Srpsku u Hramu Svetog Save sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, zvaničnicima najviših instutucija Republike Srbije i Republike Srpske i predstavnicima Srba iz regiona.

- Molimo se da sve nesloge ostanu iza nas, da pošaljemo poruku mira, sloge i bratske ljubavi, da glasno kažemo da srpski narod najviše želi mir, jer je najveću cenu uvek plaćao kada mira bilo nije. Da u slozi i uzajamnom poštovanju živimo sa svojim komšijama, da zajedno napredujemo i sami biramo svoju budućnost - napisao je predsednik nakon molebana. 

Predsednik je napomenuo da su vremena teška, izazova je mnogo, ali istorija nas je naučila da samo u zajedništvu i sabornosti možemo da nađemo onu snagu i mudrost koji su nam potrebni kako bismo sačuvali nas narod i državu od neumitnih tokova istorije.


- Zato je ovaj sabor posvećen budućnosti, dok se sa ponosom sećamo slavnih predaka, naše duhovnosti, kulture i tradicije. Samo na tim čvrstim temeljima možemo da gradimo naše sutra - napisao je Vučić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (10)

Loading
Vanja

08.06.2024 11:00

Sve srpski sabor je posvećen jedinstvu i slozi srpskog naroda

Danica

08.06.2024 11:06

Jako lep dogadjaj. Da se ovim posalje poruka svetu da Srbija tezi samo miru i jedinstvu.

Mitarpavlovic

08.06.2024 11:08

Sve što je bilo loše neka ostane u prošlosti, samo sloga Srbiju spašava.

Ena

08.06.2024 11:08

Veliki Svesrpski Sabor pokazaće celom svetu slogu i jedinstvo Srba. Živela Srbija !