VAŽNE TEME PRED GRAĐANIMA: Predsednik VUČIĆ se suta obraća naciji u 18 časova!

Autor:

Vesti

23.06.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je danas upozorio na nove pritiske koji čekaju Srbiju!

VAŽNE TEME PRED GRAĐANIMA: Predsednik VUČIĆ se suta obraća naciji u 18 časova!

Foto: Tanjug/ Strahinja Acimovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se sutra naciji, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Obraćanje građanima zakazano je za 18 časova, navodi se u najavi.

Podsetimo, predsednik Srbije je poslao moćnu poruku policijskim pripadnicima i naciji prilikom ceremonije Dana Policije i Dana MUP-a istakavši da je srpska policija narodna policija

 - Dobro razumemo šta se događa u svetu i u Evropi i gde se u tome nalazi naša Srbija. Bezbednost svih naših građana od presudnog je interesa za Republiku Srbiju. U vreme inverznog pristupa dela medija. Naša policija je narodna policija, više od 300 njih je poginulo u borbi protiv albanskih terorista. Srpski policajci su uvek krivi svima za sve, ali srpski policajci su uvek prvi koje pozovete! Želim da ostanete baš takva narodna policija kakvu smo oduvek hteli, da izvršavate svoje zadatke i naređenje - kaže Vučić.

On je upozorio da nas čekaju veliki geopolitički potresi i da policija mora da bude spremna i na to

 - Klima se menja, veoma je važno da budemo spremni za gašenje požara svuda, zato smo kupili dva nova ruska helikoptera, zato kupujemo dodatnu opremu za vatrogace. Uvek budite spremni da pomognete našim komšijama. Hoću da se zahvalim vašim porodicama, jer su oni ti koji trpe težinu važe službe, jer neretko nemate radno vreme, rizikujete sopstvenu bezbednost i sopstveni život. Da vam kažem veliko hvala u ime svih naših građana i da se spremite za teška vremena. Ne zato što je Srbija u lošem stanju, Srbija je ostvarila rast, radi na poboljšanju životnog standarda pripadnika MUP. Znam šta će u svetu da se dešava, da se pripremite za taj period, ma koliko bilo teško, svaki pedalj zemlje mora biti siguran, svako naše dete, selo, grad mora biti sigurno. Želim vam da disciplinovanost i da odgovorno obavljate svoje zadatke. Čestitam vam i hvala vam za sve što činite za Srbiju. Živela Srbija! - zaključio je predsednik Vučić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Zarija

23.06.2024 14:05

Svaki korak predsednika Vučića je pažljivo promišljen i usmeren ka boljoj budućnosti za sve nas. Njegovo obraćanje naciji je od ključnog značaja.

Ivan

23.06.2024 14:06

U ovim izazovnim vremenima, predsednik Vučić pokazuje snagu i odlučnost. Njegovo vođstvo je neprocenjivo za Srbiju.

Ivana

23.06.2024 14:07

Jedinstvo i podrška predsedniku Vučiću su sada najvažniji. Verujemo da će njegovo obraćanje doneti optimizam i rešenja za izazove koji su pred nama.

Ilija

23.06.2024 14:08

Predsednik Vučić nas nikada nije izneverio. Njegova posvećenost i rad za Srbiju su neprikosnoveni. Sa nestrpljenjem očekujemo sutrašnje obraćanje.