VELIKA ŽIVOTNA ISPOVEST GENERALA GURIJA: Otkrio sve o Legiji, Đinđiću, Zvekiju, Sablji, Arkanu, 5. oktobru, Jašariju!

Autor:

Vesti

18.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Radosavljević Guri, nekadašnji komandant Žandarmerije i general policije u penziji, u emisiji "Intervju", koja se ponedeljkom u 20 časova emituje na jutjub kanalu Republika news, po prvi put govorio je o svemu što je tokom karijere proživeo.

VELIKA ŽIVOTNA ISPOVEST GENERALA GURIJA: Otkrio sve o Legiji, Đinđiću, Zvekiju, Sablji, Arkanu, 5. oktobru, Jašariju!

Foto: Republika, Tanjug/Dragan Antonic, AP Fred Ernst, Profimedia, Wikipedia, Privatna arhiva

Goran Radosavljević Guri, nekadašanji komandant Žandarmerije i general policije u penziji, bio je gost u emisiji "Intervju", koja se ponedeljkom u 20 časova emituje na Jutjub kanalu Republika news. U životnoj ispovesti otkrio je mnogobrojne detalje o kojima do sada nije govorio.

Pričao nam je o događajima na Kosovu i Metohiji i NATO agresiji, kao i o albanskim teroristima koji su u tom periodu vršili brojna zlodela. Adem Jašari, kog danas predstvaljaju kao junaka, prema rečima Radosavljevića, bio je najgori zločinac, koji je mučio i sopstveni narod.

Nekadašnji komandant Žandarmerije, po prvi put je ispričao kako je izgledalo njegovo upoznavanje sa Miloradom Ulemekom Legijom, Zvezdanom Jovanovićem, kao i Zoranom Đinđićem, ističući da je Zvezdan Jovanović to što je uradio, uradio kao vojnik, a ne iz koristoljublja. Detaljno je govorio i o 5. oktobru, 2000. kada su ih, kako je kazao, terali da idu na svoj narod, što su tada odbili.

Jedina dva čoveka, sa kojima se nije upoznao, kako ističe, bili su Žaljko Ražnatović Arkan i Slobodan Milošević, a u intervjuu koji je dao za Republiku, Radosavljević je otkrio da mu je Akran jednom prilikom zapretio, o čemu više možete pročitati OVDE.

Celu ispovest Gorana Radosavljevića Gurija, možete pogledati u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading