OPOZICIONI NOVINAR HTEO DA BRANI VUKA CVIJIĆA, PA SE UKANALIO! Kad već lažete, bar se dogovorite!

Autor: Lj. M.

Vesti

11.06.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Švarm rekao da je Cvijić sedeo na ulici kada je ''napadnut''.

OPOZICIONI NOVINAR HTEO DA BRANI VUKA CVIJIĆA, PA SE UKANALIO! Kad već lažete, bar se dogovorite!

Foto: ST/P.Divac, ATA images

Nema kraja izvrtanju činjenica opozicionih novinara o napadu Vuka Cvijića, novinara nedeljnika Radar, na Milana Lađevića, izvršnog direktora Medijske mreže.

Tako je Filip Švarm, urednik nedeljnika Vreme, rekao u "Utisku nedelje" da je Cvijić sedeo na ulici kada je brutalno prebijen, dok je sam novinar rekao da je prolazio ulicom kada je prišao Lađevićevom stolu da se javi njegovom zameniku. Cvijić je rekao i da ga je Lađević udario, što ovaj negira, dok Švarm sad navodi da je novinar Radara brutalno prebijen!

Ovo nije prvi put da dođe do potpuno različitih izjava. Cvijić tvrdi da je udaren, a Slobodan Stupar, novinar koji simpatiše opoziciju, rekao je na N1 da je Lađević pokušavao da udari Cvijića.

- Ja znam da je Vuk Cvijić verovatno fizički ozbiljniji igrač od Lađevića, da je mogao da ga nokautira vrlo lako. Ali Vuk Cvijić je civilizovano biće, jedan od najboljih novinara danas, koji je istrpeo šikaniranje jednog propagandiste, koji i nije novinar, i koji ga je pred svima pokušao da udari - kazao je Stupar.

Podsetimo, Lađević je sedeo sa svojim zamenikom u kafiću u Kosovskoj kada im je prišao Cvijić i krenuo da provocira, da bi kasnije optužio Lađevića, mada je posle incidenta najnormalnije davao izjave bez ikakvog traga na licu. Lekaru je otišao tek kasnije, toliko o tome da je "prebijen".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mirko

11.06.2024 05:24

Jel moguce da iko vise veruje tajkunskim medijima....toliko lazi,lazi,stvarno su se iskrivili od lazi i zlobe....a dobro su placeni..