BRUTALAN VUČIĆEV ODGOVOR AMBASADI SAD U BiH: Nisu navikli da postoje nezavisne zemlje, kao i lideri koji ne žele da se dodvoravaju

Autor:

Vesti

10.06.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se oglasio na Instagramu.

BRUTALAN VUČIĆEV ODGOVOR AMBASADI SAD U BiH: Nisu navikli da postoje nezavisne zemlje, kao i lideri koji ne žele da se dodvoravaju

Foto: Printscreen/Rts1

Aleksandar Vučić

Posle saopštenja Ambasade SAD u Sarajevu da je zaključci Svesrpskog sabora "napad na Dejtonski sporazum", na Instagramu se oglasio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio odgovor.

- Američka ambasada u Sarajevu je rekla svoje. Sutra će dobiti odgovor. Prvi put ću kao predsednik Srbije da im postavim pitanja, a verujte mi, odgovor neće imati, iako se tiče baš Dejtonskog sporazuma. Problem je u tome što oni nisu navikli da postoje nezavisne i suverene zemlje, kao ni lideri koji ne žele da se dodvoravaju njima, već da brane interese sopstvenog naroda. Biće zanimljiv dan, a malo mi je falilo da pomislim da su dovoljno pametni u američkoj ambasadi u BiH da ne komentarišu Sabor i da se ne sramote. Ovako, sledi odgovor. Postoji jedna mala zemlja na brdovitom Balkanu... - napisao je Vučić na Instagramu.

 

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na Svesrpskom saboru da će lično nadgledati rad na izgradnji memorijalnog centra u Donjoj Gradini i u Beogradu.

- Sa tim ćemo ići brzo, najbrže i najbolje moguće. Pričali smo i o svim konkretnim stvarima, o izgradnji auto puteva. U ponedeljak prebacujemo 10 miliona evra za izgradnju deonicu Bijeljina-Sremska Rača. Hoćemo da budemo spojeni sa drugim najvećim gradom u Republici Srpskoj - rekao je Vučić.

Vučić je zahvalio predsedniku RS Miloradu Dodiku što kaže da nikada Srbija nije više pomagala Republici Srpskoj nego što je to danas slučaj, ističući da je ponosan na to i da će se nastaviti i nikada neće prestati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (45)

Loading
Marko

10.06.2024 22:37

Samo neka oni gledaju njihov posao naše je da vodimo našu politiku koja je samostalna i netreba nam mentor!

Zoka

10.06.2024 22:38

Srbiji nezavisnost nikada neće oduzeti.

Ana

10.06.2024 22:44

Не могу нам одузети нашу независност.

Igor

10.06.2024 22:46

Вучић брани интересе српског народа.