EVO KAKO MAŠINERIJA LAŽI ŠLJAKA U SLUČAJU NAGNJEČENOG VUKA CVIJIĆA: Slikaju kamere s drugog kraja ulice

Autor:

Vesti

05.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laž i spinovanje.

EVO KAKO MAŠINERIJA LAŽI ŠLJAKA U SLUČAJU NAGNJEČENOG VUKA CVIJIĆA: Slikaju kamere s drugog kraja ulice

Foto: Youtube/Printscreen/SLAVIJA INFO, printscreen/TV Happy

Lažni pritisak u vezi sa incidentom u Kosovskoj ulici ne prestaje.

Veliki skandal dogodio se u jednom ugostiteljskom objektu u sredu oko 13 časova kada je Vuk Cvijić, iz čista mira, prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković, a potom počeo da se unosi u facu, provocira i preti.

Kako smo već pisali, on je i iscenirao napad na njega, a onda se u opozicionim medijima podigla prava hajka na Lađevića i na našu medijsku kuću.

 

TRAŽE KAMERE, A MOLE BOGA DA IH NE NAĐU

Danas je na portalu Nove objavljen tekst pod naslovom " Policija koči istragu napada na novinara Vuka Cvijića: Tužilaštvo nije dobilo nijedan snimak sa okolnih 20 kamera".

Foto: printscreen/nova.rs

Nova.rs napad na MUP

Ono što je zanimljivo u vezi sa ovom tvrdnjom jeste to, da Nova napada MUP, ali je "zaboravljeno" da su slikane kamere i one sa kojih se snimci traže, zapravo udaljene više desetina metara od kafića, kao i to da njihov ugao gledanja ne doseže do mesta incidenta. 

"NAGNJEČENJE MEKOG TKIVA", A NA TELEVIZIJI NI TRAGA OD POVREDA!

Vrlo brzo nakon "nagnječenja mekog tkiva" Cvijić se pojavio na televiziji i pričao o navodnim batinama. U izveštaju koji je Radar i objavio, vidi se da je Cvijić primljen na VMA u 15:45 sati, što je posebno interesantno, budući da se dva sata ranije, odnosno u 14:03 časova, uključio uživo u program N1 televizije gde je govorio o navodnom napadu.

Tvrdnje o povredama

  • Cvijićeva izjava: Tvrdio da je zadobio "nagnječenje mekog tkiva".
  • Nedostatak povreda: Na televiziji nije imao vidljive povrede, snimci pokazuju da nema tragova udarca.
  • Lekarski izveštaj: Nema potrebe za hitnim hirurškim lečenjem, prepisan mu Panklav i analgetik.

Na snimku, koji je još uvek dostupan na portalima, vidi se da, "nakon udarca" Vuk neometano pomera glavu, govori i nema nikakve vidljive povrede, niti naznaka da je prethodno udaren.

Snimci N1 televizije , snimljeni iz više uglova, takođe pokazuju da Vuk Cvijić na desnoj strani lica, gde navodno ima povrede, nema tragove udarca.

U zaključku lekara navodi se da "nema indicija za hitnim hiruškim lečenjem", te da Cvijić ima "blagi otok", a prepisan mu je Panklav, lek iz reda antibiotika i analgetik po potrebi. Ono što je još zanimljivije je i činjenica da je za otok Cvijić satima proveo u bolnici, odnosno od 15:45 do 21:34 časova.

Šta se tačno desilo, Lađević je ispričao u policiji.

- Ja sam izvršni direktor Medijske mreže, u čijem sastavu posluje dnevni list Srpski telegraf i portal Republika.rs. Danas sam se oko 13h nalazio u kafiću Garden, koji se nalazi u Kosovskoj ulici, i tu sam sedeo sa kolegom Vuković Borisom. U jednom momentu stolu za kojim smo mi sedeli prišao je Vuk Cvijić, koga znam duže vreme jer je isto kolega novinar. Kada je prišao stolu, počeo je da provocira i da se cinično smeje, a za to vreme je stajao ispred mene. Pitao sam ga: "Da li te je sramota da pišeš onakve laži o meni", na šta mi je on odgovorio: "Tek ću da pišem, imam svašta o tebi i tvojoj porodici." Tada sam ustao i rekao mu: "Slobodno piši šta imaš." Vuk je nastavio da provocira i psuje, nakon čega je inscenirao pad i rekao: "Sad ćeš ti da vidiš, zapamtićeš me dobro." Moj kolega Boris i ja smo se vratili za naš sto, dovršili piće i otišli u redakciju, gde smo prijavili ceo događaj. Meni nije poznato zašto se Vuk na takav način ponaša prema meni, ranije sličnih nesuglasica nismo imali. Mislim da je ovo uradio samo da bi me isprovocirao - izjavio je Milan Lađević, a sve je potvrdio i kolega koji je bio sa njim.

Podsećamo i da se Cvijić nije odmah odazvao pozivu policije da da iskaz o incidentu, već je naveo da će iskaz dati u narednom periodu, što govori o tome da je "kupovao vreme" kako bi pripremio priču o navodnom incidentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (21)

Loading
Jelena

05.06.2024 18:26

Laže pas tajkunski novinari nije mu ništa.

Jelena

05.06.2024 18:27

Znači Cvijić je sam tražio kavgu čim je provocirao i unosio se Ladjeviću u lice. Što ga bar ne udari kako treba.

Jelena

05.06.2024 18:28

Ma kakvo nagnječenje mekog tkiva nigde se ne vidi trag povrede. Sve laže Vuk.

Jelena

05.06.2024 18:29

Što ga bar ne izudara dobro pa da ima zašto da bude na VMA. Ovako džabe je sedeo.