PRAVE LAŽNU AFERU, ČUDNO JE ŠTO CVIJIĆ NIŠTA NIJE PRIJAVIO POLICIJI! Vučićević o napadu na Lađevića: Važno je da se istina zna!

Autor:

Vesti

29.05.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan J. Vučićević komentarisao je današnji napad na direktora Medijske mreže Milana Lađevića.

PRAVE LAŽNU AFERU, ČUDNO JE ŠTO CVIJIĆ NIŠTA NIJE PRIJAVIO POLICIJI! Vučićević o napadu na Lađevića: Važno je da se istina zna!

Foto: Youtube/printscreen

Izvršni direktor Medijske mreže, Milan Lađević, uključio se u program Informer TV kako bi objasnio detalje navodnog incidenta sa novinarom Radara, Vukom Cvijićem. Tokom programa, glavni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, naglasio je značaj otkrivanja istine u vezi sa ovim slučajem.

Dragan J. Vučićević je komentarisao situaciju i izrazio sumnju u verziju događaja koja se pojavila na nekim portalima, gde se tvrdi da je Lađević fizički napao Cvijića.

- Neko te udari, a ti nemaš povrede i nisi prijavio policiji, to je jako čudno - istakao je Vučićević. 

Kako je naveo, na portalima gde se spominje navodni napad u Kosovskoj ulici, istina je drugačija.

- Očigledno je obratno, na njihovim portalima govore da je neko napao nezavisnog novinara, a zapravo je drugačije. Pretpostavljam da će oni ovo širiti da naprave aferu u poslednjim danima njihove prljave kampanje - naveo je Vučićević.

Vučićević je takođe naglasio važnost utvrđivanja istine putem dostupnih sredstava:

- Važno je utvrditi istinu. Postoje kamere i svedoci. Ne može to da se laže. Važno je zaustaviti njihovu prljavu kampanju - rekao je Vučićević.

Podsećamo, veliki skandal dogodio se danas u Kosovskoj ulici u Beogradu kada je Vuk Cvijić iz čista mira prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading