OVO JE DOKAZ DA MILAN LAĐEVIĆ NIJE UDARIO VUKA CVIJIĆA! I opozicioni analitičari priznali na N1!

Autor:

Vesti

30.05.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve su sami rekli!

OVO JE DOKAZ DA MILAN LAĐEVIĆ NIJE UDARIO VUKA CVIJIĆA! I opozicioni analitičari priznali na N1!

Foto: ST/P.Divac, ATA images

Veliki skandal dogodio se juče u Kosovskoj ulici u jednom ugostiteljskom objektu kada je Vuk Cvijić, iz čista mira, prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković, a potom počeo da se unosi u facu, provocira i preti.

Kako smo već pisali, on je i iscenirao napad na njega, a onda se u opozicionim medijima podigla prava hajka na Lađevića i na našu medijsku kuću.

Međutim, u isto vreme, analitičari nakolonjeni opoziciji upravo na tim medijima su i priznali da se nikakav napad i nikakav fizički obračun nije dogodio  , što je Milan Lađević juče i rekao u iskazu u policiji.

Novinar Slobodan Stupar to je i potvrdio na N1.

- Ja znam da je Vuk Cvić verovatno fizički ozbiljniji igrač od Lađevića, da je mogao da ga nokautira vrlo lako. Ali Vuk Cvijić je civilizovano biće, jedan od najboljih novinara danas, koji je istrpeo šikaniranje jednog propagandiste, koji i nije novinar, i koji ga je pred svima pokušao da udari - kazao je.

Republika

Foto: printscreen/N1

Izjava na N1

U isto vreme je i jedan od urednika u "Radaru", gde je zaposlen i Cvijić, najavio da će izneti spisak svih povreda koji je u navodnom napadu dobio, ali do danas nikakvog spiska nema, što samo govori u prilog tome da je čitava situacija iscenirana i da su mediji imali ulogu u spinovanju i izvrtanju istine.

Podsećamo, juče su u policijskoj stanici Stari grad izvršni direktor Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković dali izjave povodom napada koji se desio danas u Kosovskoj ulici, kada je je Vuk Cvijić napao izvršnog direktora Medijske mreže Milana Lađevića.

Povodom toga Lađević i Vuković su otišli u policijsku stanicu, gde su dali izjavu, koju prenosimo u celosti. 

Ja sam izvršni direktor Medijske mreže, u čijem sastavu posluje dnevni list Srpski telegraf i portal Republika.rs. Danas sam se oko 13h nalazio u kafiću Garden, koji se nalazi u Kosovskoj ulici, i tu sam sedeo sa kolegom Vuković Borisom. U jednom momentu stolu za kojim smo mi sedeli prišao je Vuk Cvijić, koga znam duže vreme jer je isto kolega novinar. Kada je prišao stolu, počeo je da provocira i da se cinično smeje, a za to vreme je stajao ispred mene. Pitao sam ga: "Da li te je sramota da pišeš onakve laži o meni", na šta mi je on odgovorio: "Tek ću da pišem, imam svašta o tebi i tvojoj porodici." Tada sam ustao i rekao mu: "Slobodno piši šta imaš." Vuk je nastavio da provocira i psuje, nakon čega je inscenirao pad i rekao: "Sad ćeš ti da vidiš, zapamtićeš me dobro." Moj kolega Boris i ja smo se vratili za naš sto, dovršili piće i otišli u redakciju, gde smo prijavili ceo događaj. Meni nije poznato zašto se Vuk na takav način ponaša prema meni, ranije sličnih nesuglasica nismo imali. Mislim da je ovo uradio samo da bi me isprovocirao - izjavio je Milan Lađević, dok je Vuković rekao sledeće: 

- Ja sam zamenik izvršnog direktora Medijske mreže, u čijem sastavu posluje dnevni list Srpski telegraf i portal Republika rs. Danas sam se oko 13h nalazio u kafiću Garden, koji se nalazi u Kosovskoj ulici i tu sam sedeo sa mojim kolegom Lađević Milanom. U jednom momentu iz čista mira stolu za kojim smo mi sedeli prišao je Vuk Cvijić, kojeg znam iz medija. Isti je stajao iznad našeg stola, dok smo mi sedeli, i sve vreme je provocirao, na šta mi nismo obratili pažnju, ali je on bio izuzetno neprijatan. U jednom trenutku je prišao mom kolegi Milanu, stao iznad njega i cinično se smejao. Milan ga je tada upitao zbog čega objavljuje neistine, kada je Vuk nastavio da prilazi Milanu, nakon čega je Milan ustao. Vuk je tada počeo da preti Milanu, obraćuajući mu se rečima: "Zapamtićeš me, tek ćemo da objavljujemo tekstove o tebi i tvojim bližnjima." Milan je sve vreme ćutao, a Vuk je nastavio da mu se unosi u facu, Milan je tada odgovorio: "Piši šta hoćeš", nakon čega je Vuk iz čista mira seo na asfalt. Tada sam i ja ustao, prišao Vuku, a on je tada govorio: "Sad ćeš ti da vidiš", nakon čega se udaljio desetak metara od nas i seo na neki kamen. Milan i ja smo se tada vratili za sto, seli smo da završimo piće, nakon čega smo se vratili u redakciju, gde je Milan prijavio ceo događaj.

Napominjemo i to da se Cvijić nije odmah odazvao pozivu policije da da iskaz o incidentu, već je naveo da će iskaz dati u narednom periodu, što govori o tome da "kupuje vreme" kako bi pripremio priču o navodnom incidentu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Koman

30.05.2024 11:25

Cvijić standardno, incident prvo prijavio tviteru i Šolakovim medijima, pa onda malo u policiju da izigrava žrtvu.

Ena

30.05.2024 11:31

Još jedna u nizu mnogobrojnih laži opozicije i tajkunskih medija.

Sara

30.05.2024 12:19

Istina uvek izadje na videlo.

Mila

30.05.2024 12:37

Valjda je prvo Cvijin trebao da prijavi policiji incident a ne Solakovim medijima. Jos jedna losa laz u nizu