OPOZICIJA HTELA DA NAPRAVI HAOS: Ovo je bio plan za prekid izbora! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo rijaliti dodatak

Autor:

Vesti

04.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OPOZICIJA HTELA DA NAPRAVI HAOS: Ovo je bio plan za prekid izbora! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklanjamo rijaliti dodatak

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/Jadranka Ilić/Sava Radovanovic/Rade Prelic/Strahinja Acimovic

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 04.juna donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnje izdanje dnevnog lista poklon: Magazin rijaliti!

 

GUBITNICI PRAVILI HAOS DA PREKINU GLASANJE : Aktivirana nasilna strategija B, koja je bila predviđena za slučaj male izlaznosti

Kako saznaje Srpski telegraf iz opozicionih krugova, prvo su išli na pobedu. Međutim, kad su opozicionari uvideli da je izlaznost manja nego na decembarskim izborima, odnosno da su im konce pomrsili bojkot dojučerašnjih saboraca i visok rejting SNS, prešli su na plan B, a to je da izazovu haos.

- Dogovor je bio da se izazove oštra reakcija druge strane ili policije. Da se to desilo, opozicionari bi zatražili prekid izbora i pričali u svojim medijima da su žrtve, da Vučićeva policija primenjuje silu, a SNS na njih šalje batinaše i slično. Paralelno bi išle reakcije njihovih mentora iz međunarodne zajednice. Međutim, plan im je pao u vodu jer su pročitani - kaže izvor našeg lista.

POBEDA U SVA TRI NAJVEĆA GRADA: Vučićev tripl-dabl

Lista "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" trijumfovala je ne samo na gradskim izborima već je i do nogu potukla opoziciju u prestoničkim opštinama.

Opozicioni prvaci uzdali su se da će postizbornim kombinacijama da se domogne Vračara, ali im je predsednik SNS u ovoj opštini Nenad Đorđević gotovo odmah raspršio nade. Naime, on je saopštio da je koalicija okupljena na listi "Aleksandar Vučić - Vračar sutra" zajedno s još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u skupštini opštine utvrdila većinu za konstituisanje vlasti.

- U opštini Vračar u lokalni parlament ušlo je osam izbornih lista, što se nije dogodilo nigde u Srbiji. S predstavnicima većine tih lista mi kao stranka imamo odranije dobre odnose i čvrst dogovor da nastavimo zajedno da radimo za dobro Vračara, ako dobiju odbornike u skupštini opštine. Tako da lista "Aleksandar Vučić - Vračar sutra" ponosno objavljuje da smo već tokom izborne noći potvrdili dogovore o koaliciji i da ćemo imati većinu koju će da čini 34 od 63 odbornika - rekao je Đorđević.

ACA BULIĆ OTVORIO DUŠU ZA NAŠ LIST: Spasao sam Jusi i Arkanu glavu

Dragan Aca Bulić, poznati biznismen i fudbalski trener, rođeni je Beograđanin koji je uz pokojnog oca Jusu Bulića dobio dosta povlastica, ali i teret s kojim je još kao mali naučio da se nosi. Za emisiju "Razotkrivanje" opisao je jednu opasnu situaciju u kojoj su glavni akteri bili on, njegov pokojni otac i Željko Ražnatović Arkan. Naime, Aca se prisetio momenta kad je spasao glavu svom ocu i Arkanu, koji su tokom kockarske igre bili na nišanu svog saigrača. Srećom, sve se završilo dobro zahvaljujući upravo mlađem Buliću. 

NESREĆA KOD BORA: Proslavila 18. rođendan, pa poginula

Tinejdžerka Lana Z. (18) preminula je u nedelju u bolnici od povreda zadobijenih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nedaleko od skretanja za Banjsko polje kod Bora.

Tragedija se dogodila kada je mercedes, koji je nesrećna devojka vozila, iz nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno se sudarila s autobusom. Lana je hitno prebačena u borsku bolnicu gde su lekari četiri sata vodili bitku za njen život, ali srce nije izdržalo.

- Prizor na licu mesta je bio strašan. Smrskan auto i jauci - pričaju potreseni očevici.

KAKVA KOLEKCIJA: JK šeta tašne od čak 1.000.000 evra

Pevačica Jelena Karleuša ne žali da na dobru tašnu da čitavo bogatstvo, a samo u poslednjih nekoliko meseci prošetala je komade koji još malo pa koštaju kao jedan stan s dobrom kvadraturom.

Pevačica u svom garderoberu ima luksuzne komade i to u više boja, a kad se sve skupi, preko stotinu tašni koje je prošetala u poslednja tri meseca, cifra izlazi i preko milion evra. Naime, Jelena bira samo skupocene brendove, tako da se u njenom ormaru nalaze samo skupocene birkin, erme, šanel, balensijaga, te versaće, koje važe za najekskluzivnije torbe.

 

 

Foto: Republika.rs

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 04.maj 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading