SKANDAL! Voditelj Nove S ženi koja je glasala za Vučića poželeo da umre! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.06.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Nove S uživo u programu prepričao događaj i poželeo ženi umiranje.

SKANDAL! Voditelj Nove S ženi koja je glasala za Vučića poželeo da umre! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Voditelj Nove S Marko Stepanović izjavio je u svojoj emisiji "Mentalno razgibavanje" da želi ženi koja je glasala za listu predsednika Srbije Aleksandra Vučića - "Beograd sutra" da umre.

Naime, kako je voditelj S objasnio, žena je komentarisala za koga je glasala na izborima i za koga će uvek da glasa, dokle god je živa, a trenutno ima 85 godina .

- Glasala sam za Vučića moga, on je meni doneo ovoliki (prim.aut veliki ) paket. Glasam za njega dok sam živa - rekla je navodno žena.

Njene reči se Stepanoviću nisu dopale, pa joj je poželeo da što pre umre, s obzirom da je pružila podršku predsedniku Srbije.

- ... A ja je gledam i u fazonu sam " A oćemo da umiremo malo, gospođo?" - poželeo je smrt ženi Stepenović i to uživo u programu.

- Nemoj tako brate - rekao je kolega Stepanoviću, ali ga je to još više "razjarilo"

- Šta nemoj tako? - odgovorio je.

Podsećamo, ovo nije prvi put da voditelji nove S vređaju ili žele nekome smrt. Vređanje ženskog roda, ali i dece s poteškoćama u razvoju, to vam je, ukratko, sadržaj  epizoda "Mentalnog razgibavanja", emisije koja se emituje na Šolakovoj televiziji Nova S. Sramni narativ izazvao je buru i na društvenim mrežama, a, očekivano, posebno su bili glasni roditelji dece koja imaju poteškoće u razvoju.

Naime, u pomenutoj emisiji voditelji Marko Stepanović i Srđan Jovanović, u pokušaju da budu duhoviti, razmatrali su koja bi od žena iz sveta politike mogla da glumi zečicu pored bazena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (32)

Loading
Dane

04.06.2024 18:00

Baš zato što su Đilasove pristalice umislile da su oni iznad običnog naroda oni nikad neće pobediti na izborima jer narod zna za koga Đilas radi a to je za Zapad.

Damir

04.06.2024 18:01

Neće narod da glasa za Đilasa ma koliko se novinari Nove S i N1 trudili da prevaspitavaju narod jer narod ne voli izdajnike.

Stanko

04.06.2024 18:01

Novinari Djilasovih televizija su umislili da su oni najpametniji u ovoj državi i da jedino je njihovo razmišljanje ispravno.

Rade

04.06.2024 18:02

Da je ta žena to rekla voditelju Nova S do sada bi se oglasila i Evropska unija da to osudi kao napad na novinara.