VESIĆ: Opozicija hoće zaustavljanje projekata, a SNS razvoj i bolji život za sve

Autor:

Vesti

30.05.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekao je da su izbori koji će biti održani 2. juna formalno lokalni, ali da su to suštinski izbori na kojima se odlučuje u kom će pravcu Srbija da se razvija.

VESIĆ: Opozicija hoće zaustavljanje projekata, a SNS razvoj i bolji život za sve

Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Opozicija vlast doživljava kao način da se udome i dobiju funkcije za razliku od SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je vide kao način da urade nešto dobro za zemlju i da ona postane bolje mesto za život svih građanki i građana, izjavio je danas član Predsedništva SNS Goran Vesić.

On je, gostujući na televiziji Hepi, rekao da su izbori koji će biti održani 2. juna formalno lokalni, ali da su to suštinski izbori na kojima se odlučuje u kom će pravcu Srbija da se razvija.

Istakao je da SNS želi da se Srbija razvija, dok opozicija priča da će da zaustavi svaki projekat.

“Od strane opozicije nisam čuo nijedan konkretan predlog da bi nešto uradili brže i bolje od nas, kao ni to da bi uradili nešto dodatno, čega se mi nismo setili”, rekao je Vesić.

Naveo je da bi opozicija, ako bi doživela nekakav uspeh na ovim izborima, sigurno tražila nove predsedničke i parlamentarne izbore jer, kako kaže, oni vlast doživljavaju kao način da se udome i dobiju svoje funkcije.

“Za razliku od njih, predsednik Aleksandar Vučić, naša stranka i naša koalicija vlast doživljavamo kao način da uradimo nešto dobro za našu zemlju. To je razlika - Mi gradimo, oni ruše. Mi razvijamo zemlju, oni bi da naprave zemlju koja nije razvijena jer samo tako misle da mogu da pobeđuju”, rekao je Vesić i zaključio:

“Mi smo za razvoj, a oni za to da Srbija stane i zato je važno da sve građanke i građani izađu na lokalne izbore i glasaju za listu ‘Aleksandar Vučić - Srbija sutra’ i na taj način nastavimo da razvijamo našu zemlju kako bi do 2027. godine ona postala dobro mesto za život svih i da građani mogu dobro i pristojno da žive od svog rada”.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Petar

30.05.2024 09:27

Opozicija ne nudi ništa sem destrukcije.

Kiki

30.05.2024 09:27

Opozicija bi zaustavila razvoj Srbije.

Svetlana

30.05.2024 09:28

Dok Srpska napredna stranka pred građane izlazi sa konkretnim planovima i programima za budućnost, opozicija se bavi samo pretnjama i destrukcijom.

Ana

30.05.2024 09:29

Sns radi u interesu gradjana, za razliku od opozicije.