"ČOVEK KRENUO DA ZAŠTITI ĆERKU, BACILI GA NA POD, ŠUTIRALI SU NAS U GLAVU!" Napadnuti aktivista SNS govorio o krvavom napadu pristalica opozicije!

Autor:

Vesti

02.06.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadnuti aktivista SNS Vladimir Kostić govorio je o stravičnom napadu na SNS aktiviste

"ČOVEK KRENUO DA ZAŠTITI ĆERKU, BACILI GA NA POD, ŠUTIRALI SU NAS U GLAVU!"  Napadnuti aktivista SNS govorio o krvavom napadu pristalica opozicije!

Foto: Srpski telegraf

Napadnuti aktivista i predsednik mesnog odbora SNS-a u Zemunu Vladimir Kostić govorio je tokom za Informer o brutalnom napadu opozicionih pristalica na aktiviste SNS-a, u kom je sredovečni čovek brutalno pretučen.

Napadnuti aktivista SNS-a Vladimir Kostić govorio je o stravičnom napadu na SNS aktiviste, navodeći da se od udaraca sredovečni čovek kom je glava bila krvava četiri puta onesvešćivao.

- Naš odbor, koji je tu nekoliko godina ovde je zbog izbora, a oni su provocirali devojke i žene. Izašao sam da razdvojim kada sam video da se rvu sa devojkama, prvo su napali devojku od dvadesetak godina kada su žene izletele da je odbrane. Nas dvojica smo krenuli da razdvajamo, ja sam uz pretnju: "Znate li vi ko smo mi", dobio prvi udarac. Ti ljudi nisu odavde, poznato mi je samo ime Boris Kosi, koji je opozicioni aktivista koji je bio član biračkih odbora,a i ne živi ovde. Udarali su me u glavu, pa su me šutirali po nogama, a čoveka koji je skočio da zaštiti ćerku bacili na pod i šutirali u glavu. Prvo je bio u nesvenom stanju i nije znao šta priča, kada ga je odvezla Hitna pomoć, i sve zato što je branio ćerku. Nikada nismo imali incident da neko dođe na dan izbora i napadne nas - rekao je Kostić.

Napadnuti aktivista je dodao da su na lice mesta došli muškarci koji su se predstavili kao obezbeđenje Zeleno-levog fronta i da su im u prisustvu službenika MUP-a otvoreno pretili.

- Čekam da dam završnu izjavu policiju i da me prevezu u bolnicu. Pošto su se nasilnici razbežali, došli su novi momci, koji su se predstavili kao obezbeđenje Zeleno-levog fronta, koji nam je pred policijom pretio, govoreći da ne znamo šta će još da nas snađe. Mislim da se ovo dešava na mestima gde dobijamo s ubedljivom većinom. Mislim da ne postoje kamere oko objekta gde smo napadnuti, ali nisam siguran. Onaj što me je udario se hvalio imenom i prezimenom, pokazujući ličnu kartu da bih ga upamtio. Prvo sam probao da ih odvojim od nas, ali su bili uporni. Kada sam video da čoveka šutiraju prišao, sam da mu pomognem jer su ga šutirali u glavu. Bio je u nesvesti i padao je krvave glave četiri puta, dok ga nismo doveli do odbora i pozvali Hitnu pomoć - rekao je Kostić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading