LAZOVIĆ I NJEGOVA "KOMPANIJA" NAPALI MIĆU SOVTIĆA, ČUVENOG DORĆOLCA: On stao ispred rulje, a oni ga ošamarili!

Autor:

Vesti

02.06.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa momaka nasrnula je na poznatog Dorćolca kada je krenula da upadne na njegov posed!

LAZOVIĆ I NJEGOVA "KOMPANIJA" NAPALI MIĆU SOVTIĆA, ČUVENOG DORĆOLCA: On stao ispred rulje, a oni ga ošamarili!

Foto: ST/Nikola Mutic, Aleksandar Jovanović Cile/Inofrmer, Aleksandra Nalbantjan

Mića Sovtić, čuveni Dorćolac i muž poznate srpske glumice Anice Dobre, napadnut je danas u svom lokalu kada su uleteli huligani predvođeni Radomirom Lazovićem.

Sovtić je vlasnik picerije na Dorćolu, u koju je uletela grupa opozicionih huligana koje je predvodio Radomir Lazović.

Inače, Sovtić je suprug Anice Dobre, poznate srpske glumice. On je objasnio šta se desilo.

Došla je grupa momaka, prvo njih pet-šest, pa je onda ušlo još njih. Ne znam ni ko su ni šta su hteli, kakvi birački spiskovi, ne znam šta su tražili. Znam sa televizije samo onog bradatog (Radomira Lazovića), ne znam šta je uopšte hteo. U celom ovom haosu me je jedan od njih ošamario - rekao je Sovtić za Informer.

Inače, kako sazanje Republika, on je hrabro stao ispred rulje, a onda su oni nasrnuli na njega, pa je čak dobio i udarac.

Inače, picerija u kojoj je napadnut je bivša Džejova picerija.

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži Iks povodom navoda predstavnika dela opozicije o navodnom napadu na Radomira Lazovića.

- Prvo smo čuli da je "prebijen" Radomir Lazović na Dorćolu, onda su priču promenili i rekli da je "napadnut", a onda su sami objavili snimak koji pokazuje ne samo da on nije prebijen ni napadnut, već da on provocira čoveka, unosi mu se u lice, ne da čoveku da se pomeri od konflikta, već njih desetoro kidiše na jednog čoveka i pravi incident. Pre toga su sebi dali za pravo da ga "isleđuju" u njegovom lokalu, da oni proveravaju ko tamo šta radi. Šta je sledeće? Da upadaju u stanove i proveravaju da li zovemo naše članove porodice i prijatelje da ih zamolimo da izađu i glasaju - pita Ana Brnabić i dodaje:

- Ljudi, kada ćete shvatiti - izbori se ne dobijaju tako što jurite naše ljude da ne bi glasali, već tako što izvedete svoje ljude na glasanje. Đorđe Pavićević je pet sati sedeo u našem pozivnom centru na Banjici. Pet sati na dan izbora sedite u kol-centru neke stranke (a da nije stranka čiji ste član), umesto da pet sati pozivate svoje ljude, odete po njih, odvezete ih na glasanje, pomognete tim ljudima da onda oni izvedu svoje prijatelje i tako pobedite na izborima! Kad bi ovako revnosno kako maltretiraju članove i simpatizere SNS, ili bilo koga za koga misle da glasa za nas, motivisali svoje - to bi bila već ozbiljna politička utakmica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Kasiopeja

02.06.2024 18:09

Ovaj čopor opozicionih fašista hrabar je samo tada, kada je u čoporu. Ovako su kukavice koje su jedino zaslužile prezir.

Odgovori 9 11
Mima

02.06.2024 18:13

Pravo lice opozicije. Neka narod vidi kakva je to bagra.

Odgovori 8 11
Milena

02.06.2024 18:14

Ovakvo ponašanje je za svaku osudu

Odgovori 5 11
Olivera

02.06.2024 18:20

Potpuno podržavamo izjavu Ane Brnabić. Opozicija mora da shvati da politika ne sme biti zasnovana na nasilju i pretnjama.

Odgovori 8 12