PET JAKIH DOKAZA DA CVIJIĆ LAŽE: Lađević ga nije ni pipnuo

Autor:

Vesti

31.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

PET JAKIH DOKAZA DA CVIJIĆ LAŽE: Lađević ga nije ni pipnuo

Foto: ST/P.Divac, ATA images

Srpski telegraf u izdanju za petak 31. maja donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Veliki skandal dogodio se juče u Kosovskoj ulici u Beogradu kad je Vuk Cvijić, novinar nedeljnika Radar u vlasništvu "Junajted medije", iz čista mira prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik i izvršni direktor "Medijske mreže" Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković.

MILJANA KRIVI ŠKOLU I KORONU: 

Roditelji dečaka-ubice odlučili su da dokažu da je Kosta posle pandemije upao u anksiozno stanje i da je trpeo posledice.

Miljana Kecmanović se nije pojavila na ročištu u parničnom postupku za naknadu nematerijalne štete koja je pričinjena roditeljima, braći i sestrama devetoro dece i čuvara škole koje je ubio njen sin Kosta u OŠ "Vladislav Ribnikar". Isplivala je, međutim, taktika koju planiraju njen muž Vladimir i ona u ovom slučaju.

MAJA PRETI KOFAKU: Čuvaj ćerku, biće svašta kada naleti na mene

Učesnica rijalitija "Elita" Maja Marinković ne prestaje da šokira ponašanjem tokom sva|a sa sada već bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, a sada je opet u sve umešala i njegovu ćerku, koja je u spoljnom svetu. Naime, Maja je želela što bolje da pecne Stanislava, pa je objasnila da bi bilo bolje da prestane da joj trenira živce jer će, u suprotnom, napolju da ima probleme.

- Stanislave, ja se kontrolišem i ovo što besnim nije ni nalik onome koliko mogu da budem luda. Samo nastavi da me čačkaš! Ti beše imaš ćerku, nemoj da zažališ zbog nečega u rijalitiju! Nemoj da se ona i ja negde sretnemo, pa da bude haosa - pričala je Maja, a cimeri su joj pričali da nije normalna i da preteruje.

OPŠTA NAVALA NA EXPO: Ceo svet bi da bude viđen u Beogradu

Srbija će, kao domaćin EXPO-a, tokom tri meseca trajanja te specijalizovane međunarodne izložbe, biti centar sveta od 15. maja do 15. avgusta 2027. godine. Već sada vlada nezapamćeno interesovanje država sa svih strana sveta za učešće, a trenutno ih je više od 120. Njihovi predstavnici, kako saznajemo, uveliko se raspituju kada mogu da krenu u proces pregovaranja sa Srbijom o svojim nastupima.

Naša država ulaže 17,8 milijardi evra kroz 323 projekta širom Srbije za pripremu ove svetske manifestacije, a radovi su u punom jeku, za sada ispred rokova. To je jedan od niza motiva za navalu na srpski EXPO, jer zemlje učesnice žele da ispregovaraju najbolje pozicije za svoje paviljone u okviru izložbenog prostora, površine 25 hektara, gde je predviđeno da prezentuju programe i događaje.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 31. maj

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading